Nejste přihlášen/a.
Proč některé smartphony, iphony mají tři čočky (nebo více snímacích zařízení)? Na co? Viděl jsem to v tomto videu
Každý fotoaparát má většinou svoji funkci, jako hlavní, širokoúhlý, makro, tuším iPhone přišel s portrétním režimem, kdy využije dva různé pro docílení rozmazaného pozadí. Pak tu byla ještě taková Nokia 9, která dokonce měla pět čoček. Tuším, že dvě barevné a tři černobílé a výsledná fotografie se spojila ze všech dohromady.
Iphone (pro) má od v12 celkem 3 čočky jednoduše proto, že jedna je normální, druhá je wide-širokoúhlá a třetí je zoom-teleobjektiv.
Iphone ne-pro verze nemá tu Wide, širokou. Takže má dvě.
doufám, že se nepletu. jak to mají jiní výrobci telefonu, Parodií na telefony (androidi), netuším...
Mohl by jsi mi prosím tě popsat v čem přesně je iphone lepší než android? (stačí bodově ale přečtu i slohovku, záleží na tobě) Mám z některých tvých příspěvků pocit že je nepovažuješ za rovnocenné. (Což já také ne ale chtěl bych znát konkrétně tvé důvody)
Kratce:
Android je koncove zarizeni prodejce reklam. Proste nejsi klient ale zbozi.
drtiva vetsina lidi co presla na iP uz na Android nechce a ani nemuze viz apple ekosystem je tak navykovy)...
Apple zatim stavi na tom, na bezpecnosti a ze neobchoduje svymi oveckami...
Duvody androidistu v praxi nejsou validni. Jedinym argumentem je tak vyssi cena. Ktera ale pri srovnani s tim, ze je podpora novych iOS treba 5-6 let take anulovana.
A ano, iP je predrazeny, ja ten mentalni blok vyresil expozici do aktiv. Me uz jeho vyssi cena netrapi.
ps: jedna vec me kdysi vadila (ne bluetooth to nebyl), a to ze Seznam nikdy neudelal app. Sreality do iOS, ale to mi uz nevadi, uz reality nekupuji A nerikam ze Android telefon je spatny to urcite ne. Ma sve opodstatneni.
@juraja videl jsi Social dilema? Kde autor chromu varuje pred pouzivanim Chromu?
) Ty nevis ze Google telefony odposlouchavaji hovory a pak ti podle klicovych slov cpou reklamu?
Proc ios neumoznuje prisup k mikrofonu a kamere nezmpres Api, ktere rozsviti zeleny a oranzovy puntik? A milion dalsich veci. Neco si o tom zjisti. Zatim je bezpecnejsi iOS. A taky svoje vsechny data jen do googlu dat fakt nechces.
Neresim co je lepsi... iOSu vetsinou staci slabsi HW k vetsimu vykonu, proc asi. Ostatne Apple ani nezverejnuje HW specifikace, zacal tim uz u pocitacu kdysi. Neco jako RolsRoyce ) Ale zadny flame tady na tema platforem, at si kazdy jede co chce. On se zeptal ja odpovedel.
ps: ja myslel ze v usa to ma vetsina uzivatelu ten iphone na splatky/v ramci tarifu... a ne si merit pindiky. Ja co okolo sebe vidim tak ty telefony android vetsina uzivatelu neumi poslat ani email nebo cokoliv vyresit. Asi jim to "staci".
Hele mne je jedno kdo má co za telefon Jabko, android nebo pro seniory.
Psal si že "Android je koncove zarizeni prodejce reklam. Proste nejsi klient ale zbozi."
Tak co je potom toto?
Ale koukám, že pěkně zesměšňuješ lidi co mají androida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.