Jeden můj spolužák a byvalý kámoš ze školy ze žárlivosti mne dělá naschvály, protože se s ním rozešla před prázdninami holka a teď chodí ona semnou.O něj už nejeví zájem.On ten rozchod nemůže unést a tak mne dělá schválnosti.Za mými zády mne udělal rezervaci v jednom hodně drahém apartmanu v hotelu s manželskou postelí.Utahuje si tak z nás.Na mobil mi přišla závazná rezervace s astronomickou sumou.Jsem z toho teď nešťastný,že mám obavy,že budu muset něco zaplatit nějaké storno nebo jiné náklady s tím spojené,přestože jsem nic nechtěl a on mi to udělal naschvál bez mého vědomí.Budu muset něco za to platit resp.moji rodiče?
Zmínil jste se o rodícich, tak obrátit se na ně, pak i na policii. Vy jste mu nic jiného neprovedl? To jeho řádění muze pokračovat. Máte obavu, proto jste se obrátil na policii, sdělite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.