Nejste přihlášen/a.
Nedávno mne vypadla v ústech plomba.Domnívala jsem se,že mi tam dá zubař novou a nestalo se tak.Místo toho mi řekl, že na stoličce vzadu musí udělat resekci,protože to už s tím nic nejde udělat.To jsou moje první takové nepříjemné zkušenosti.Vždycky mi to nějak co se dalo opravil.Znamená to,že se mám už připravit při každé návštěvě na tento jeho obvyklý zákrok s trháním a nebude už mi plombovat zuby jak jednou toto už začal? Ještě by mne zajímalo,jestli mohu jít na preventivní prohlídku 2x do roka zdarma?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hliza
1x
Váš praktický zubař patří pravděpodobně do skupiny záchovných stomatologů,tzn. má se pokoušet zachovat co nejvíce zubních tkání,je-li to možné. Pokud to nevyjde, je pro to pravděpodobně důvod. Klidně i na straně pacienta-např.příliš drahé ošetření, výplně...Na preventivku 2xročně,1xročně rentgen.Doporučuju taky investovat 1-2x ročně do návštěvy zubní hygienistky, nejen důkladně vyčistí,ale hlavně vysvětlí správnou techniku čištění, a provádí léčbu a prevenci! onemocnění dásní. Některé pojišťovny částečně na hygienu přispívají.Držím palce,ať zuby drží.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]