Nejste přihlášen/a.
Říká se stačí se špatně (blbě) podívat a máte to u druhé strany nadosmrti spočítaný za ten váš ksicht jak jednou řekl dr. Uzel. Tak dobře mam to spočítaný ale co s člověkem který zařídil aby se mě netýkaly restituce a mam ho jsko souseda a jeho ksicht mi zapadá pro ty co nechtějí prozradit krycí jméno z dob před 90tými léty, asi jse nic nezměnilo i když je to 33letl od tohoto průseru.
Dobrý den, z textu odhaduji, ze Vás něco již delší dobu trápí, užíráte se, někoho nenávidíte a tím si způsobujete trvalou nenáladu a zkracujete si život. Zkuste se třeba na něco zeptat nebo alespoň osvětlete své pohnutky k napsání tohoto textu. Zdravím!
Pochopila jsem, že se ptá, co s takovým "ksichtem" z Cibulkových seznamů, který zařídil, aby se ho netýkaly restituce. Štve ho, že toho ksichta musí denně vídat, což mu připomíná ten podraz.
liska5 - Váš překlad už dává docela smysl. Počkáme si na autora dotazu, až se uklidní a napíše čeho si žádá.
Nám kdysi jeden myslivec zabil lopatou mladého psa. Střílet nemohl, bylo to kousek od sousední chalupy. Aportoval ho a umlátil. Nechtěl říct ani, kam ho hodil nebo zakopal. Nevelkého hodného psa, co sáňkoval s dětmi nařkl, že ho viděl uštvat srnu. Děti vypověděly, že když si šel myslivec půjčit lopatu, viděly srnu u něj v autě na zadním sedadle, seděla a byla živá, bez zranění, jen slabá, že končila dlouhá zima. Od toho incidentu jsem každé výročí této události myslivci poslala pohlednici toho našeho Baka s černou páskou přes růžek a s textem - hlavně pro sdílnou pošťačku!. Už v adrese měl u jména..Zlý "myslivec" a ubožák XY, který dětem brutálně ubil věrného psího kamaráda lopatou. Na pejska nikdy nezapomeneme! A Tobě přejeme jen peklo na zemi!... ... A takhle léta letoucí dostával ten šmejd připomínku.
Tenhle se dlouho nedožil.
Myslivec je frajer Zachránil srnku.
Občas se nějaký čoklař neudrží, a ta jeho strašná nenávist k lidem vysoptí ven.
Ten nízkej pes do hlubšího sněhu po ní nešel, jen štěkal od sáněk s dětmi jejím směrem. Ona přišla zřejmě kvůli hladu blízko k zástavbě. Frajer by psa uvázal za obojek k plotu nebo přivedl k nám domů a né ho zmasakroval před dětmi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.