Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichny prosím pomozte mi nemůžu vymyslet co mám koupit nebo vyrobit mámě k vánoců prosím poradte ![]()
![]()
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
katkaplesna
0x
Perfektní a naprosto super dárek který už se mi mnohokrát osvědčil jsou tyto úžasné obrazy z fotografií : facebook.com/... např obdarovaného s jeho blízkými a tak... je to super a hodí se to ke každé příležitosti. Dala jsem ti bratrovi a jeho přítelkyni jako svatební dar, rodičům k výročí a chystám se zakoupit i jako vánoční dáreček! Prostě super! Doporučuji byla jsem naprosto spokojená hlavně to není žádná kravina, a když se to pěkně zarámuje tak je to super dekorace do bytu co opravdu dělá radost![Vánoce co koupit?]()

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]