Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce co koupit?

Od: monatina* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichny prosím pomozte mi nemůžu vymyslet co mám koupit nebo vyrobit mámě k vánoců prosím poradte *zed**bzum*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

My tvou maminku neznáme a ani nevíme, co má a co potřebuje :)

Já jí třeba budu kupovat domácí pekárnu, kterou si maminka už dlouho přeje :)

monatina*
hodnocení

moc díky za fajn radu jinak máma není vybíravá ale mě se nic nedaří nic vymyslet a ješte jednou děkuju

majsterjoe*
hodnocení

0x

ja jsem se rozhodl ze letos budu kupovat prevazne knihy.

lidus*
hodnocení

0x

Kniha je dobrý nápad, nebo fotokniha, kalendář s fotek. Nemám ráda zbytečnosti ale upřimně ta domácí pekárna mi nepříjde dárek pro maminku ale pro rodinu (mamince na práci).

hodnocení

0x

Když jsem se ptával mé maminky na stejnou věc, vždy mi odpověděla, že by si přála hodného kluka. ;)

Strejc má pravdu. Najdi si hodného kluka a na Štědrý večer ho mamince pod stromečkem představ. A uvidíš, jakou bude mít mamka radost. :)Jaga.

raket*
hodnocení

0x

no já budu kupovat (sice bratrovi) hodinky od mogati vybral si je sam tak aspon vim ze se mu budou libit *palec* tak zkus koupit treba naky pekny nausnice..jednou jsem je mamce koupila, ale ne od mogati tam maji celkem drahy na muj vkus..a moc si je oblibyly ze nenosi skoro zadne jine :)

katkaplesna
hodnocení

0x
Perfektní a naprosto super dárek který už se mi mnohokrát osvědčil jsou tyto úžasné obrazy z fotografií : facebook.com/... např obdarovaného s jeho blízkými a tak... je to super a hodí se to ke každé příležitosti. Dala jsem ti bratrovi a jeho přítelkyni jako svatební dar, rodičům k výročí a chystám se zakoupit i jako vánoční dáreček! Prostě super! Doporučuji byla jsem naprosto spokojená hlavně to není žádná kravina, a když se to pěkně zarámuje tak je to super dekorace do bytu co opravdu dělá radost
Vánoce co koupit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]