Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrát se zdražil plyn?

Od: marek99 odpovědí: 12 změna:

Zdravím, nevíte někdo o kolik procent se zdražil plyn? Skončila nám fixace a dodavatel poslal 5x větší cenu. Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Špatně položená otázka, spíše se zeptejte, kolik dnes stojí plyn :)

Zvýšenou cenu nemusíte akceptovat, podívejte se, kolik vám nabídne ČEZ prodej a innogy. Třeba to budou lepší ceny než váš dodavatel. Tihle dva by podle mého názoru mohli mít nejvýhodnější cenu při změně dodavatele. Ostatní dodavatele, pokud k nim přijdete, tak vám napálí pravděpodobně vyšší ceny než tyto dva

porovnat si dva doporučené dodavatele na plyn a vašeho dodavatele snad zvládnete sám? Případně jsem Naskenujte nabídku vašeho dodavatele.

Prosím dotaz. To si jako myslíte, že innogy nebude tak zdražovat? My máme velký barák, fixovanou cenu, 4 000 za plyn a teď čekám s hrůzou, co nám napálí.*plac*

jd

Minulý měsíc uzavíraná fixace na 3 roky s každoročním poklesem a za celkem dobrou cenu (relativně dobrou, tuším 1800 bez DPh/MWh).

hodnocení

0x
Mám starší větší barák. Topím plynem a sem tam si přitopím dřevem. To spíš na pohodu.
Teď mi za plyn vraceli a současně zvedli zálohu na tři tisíce.
Doplním, že ze dvou tisíc na tři. Tedy o 50%.

jd
hodnocení

0x

Lidi nebuďte PÍCE! Jak říká v každém vysílání Mareš na kanále badatele.net :)

Mě nezajímá, kolik vám vraceli, a o kolik vám zvedli zálohu! Mě zajímá, jestli jste s rozumem průměrného člověka schopni napsat, kolik platíte za jednu MWh plynu! bez dph a jen za komoditu, případně kolik MWh za rok spotřebujete.

to je totiž jediný objektivní srovnávací parametr,! Chápete to!?

Chápeme, ale jaksi se na tohle nikdo neptal.

hodnocení

0x
S rozumem průměrného člověka píši:
Nevím sice kolikrát, ale řekl bych skoro jistě:
Dnešní cena je určitě vyšší než byla před nějakým časem, ale na beton je i tak nižší, než bude po určitém čase!
Když se chcete zabavit:
kurzy.cz/...
jd

@hejkal A to si zase nemyslím, myslím si že ten plyn bude v čase zase klesat, narozdíl od elektřiny. Pokud se nezestátní ČEZ.

jendad
Hejkal. Tady jsou hezčí grafy
kurzy.cz/...

mnd®
hodnocení

0x

Nevím o kolik procent,ale bude zdražovat i E-ON a potom všichni cca o padesát procent.A co s tím chcete dělat? - svítit a vařit se bude dál.I když má někdo fixaci,tak se za určitých podmínek dá zdražit.Pak se někdo diví,že místo 800,- za měsíc po skončení fixace platí 3000,- a okolo bez fixace 2500,-.ty společnosti si to dokážou vybrat zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]