Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Overal - k čemu sloužil?

Od: astik odpovědí: 5 změna:
Nevíte k čemu sloužil tento overal?
Overal - k čemu sloužil?
Overal - k čemu sloužil? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, to bude oblečení včelaře (začátečníka) . Nebo oblek do Velorexu. Zdravím!

hodnocení

2x

K čemukoliv budete potřebovat. Klidně do auta, když je potřeba natáhnout na oblek, když je potřeba rychlou, ale špinavou práci. I na maškarní. Hlavu medvěda a pouštíte hrůzu. Jestli má zadek rozpáraný, pak na spaní. Jako dítě, po válce jsem něco podobného měla. Říkalo s tomu trikáče.

hodnocení

1x

V sousední obci pořádají každým druhým rokem masopust. Tento overal mají pro medvěda. Je to chlapík robustní, vysoký, s pěknou medvědí hlavou. Vodí ho medvědář na řetězu a to zvíře nedá pokoj žádné ženské.

Jako malé dítě jsem měla něco podobného po sestřenici, v bílé barvě, nosilo se to v zimě dospod. Mamka si velice pochvalovala, že si to nevykasám a nenastydnou mi záda. Byl ale velký problém, když člověk potřeboval vykonat potřebu. Jednou se mi to při lyžování nějak zadrhlo, nešlo to honem rozdělat - a dopadlo to tak, že spodní část overalu změnila barvu. S nářkem jsem se táhla domů. Mělo to jednu velkou výhodu - mamka mi to přestala nutit, viděla sama, jak je to nepraktické. ;)Jaga.

astik
hodnocení

Tak pro včelaře určitě ne. To by se upekl. Je to docela těžké. Možná ten Velorex. Ale podle mne to je z, před co po válce. Takže třeba i pro letce... Prostě chci zjistit, k čemu se to doopravdy používalo.

motyl*
hodnocení

0x

astik zdá se uvnitr , vidět je skrs výstřih nějaká cedulka, nebo třeba i jinde uvnitř ve švu, co je vše na ní? zjistěte co je to za materiál vrchní, vnitřní, jestli i něco mezi..., ,z rukávů visej nějaké zipy nebo co to je, detailní fotky, i na držátku zipu může být něco napsáno vyraženo a určí to výrobce zipu a můžete dohledat snáz dotazem jim protože běžný oblek to není...,toto všechno dodejte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]