Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude válka nebo ne?

Od: david1 odpovědí: 32 změna:
Dobrý den, začne 3. Světová válka nebo ne? Budou se dějiny opakovat? Vláda nám neřekne jestli začne, tím by vytvořila chaos. Případně kam už teď utéct, co nejdále od východního bloku, nebo kam? Až to propukne, tak se zavřou hranice a už nikdo neuteče

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Začne. Ale kdy? To je otázka. Já doufám, že se toho nedožiju. A jestli bude skutečně světová, tak je to jedno.. Myslím, že Země pak bude celkem blbé místo k žití.

hodnocení

4x

No, ona už začala, ale lidi jsou tak zahlcení hovadinamu, že si toho nevšimli.

Kde začala? V Asii, Africe, nebo kde?

Paní Sisi u Vás už začala válka kde bydlíte?

Tady ve středočeském kraji se nestřílí,nebombarduje,nikde nevidím vojsko ani těžkou vojenskou techniku a rozbombardované domy...

Světová ! válka není to když spolu válčí a tahají se o uzemí 2 státy.To že díky tomu je vše v ostatních státech dražší ale není 3 světová válka !

Ale vždyť sisi má pravdu. Před třemi sty lety se válka vedla na kopci, kde se sešlo plno lidí, tam si to rozdali na kopí a meče. Před osmdesáti lety to byly tanky a děla s pohyby front. Dnešní války se vedou docela jinak. Od stolu papalášů. Nějaký místní konflikt je jen zástupný problém vrtění psem.

Nejhorší na tom je, že MY se střílíme do vlastní nohy, abychom JIM pomohli proti AGRESOROVI. Tím je potřeba nakrmit plebs. Je potřeba sankce. Nebrat od rusáků zlý plyn. Budem ho brát odjinud, sice je taky ruskej, ale po přeprodeji na burze je z něj hodnej plyn. Akorát trošku dražší *zed*

Takhle se dnes vedou války. A ne tím, jak si myslí prosťáčci, že lítaj rakety kolem zeměkoule.

hodnocení

3x
Davídku, nesmíš vše tak prožívat.

hodnocení

2x

Matouš 24:7 B21
Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení.

*nevi*

Zapomně jste v citaci na války!

Když povstane, ták s vidlema .. *vezen*

Pane svačinko, kde začala již třetí světová?

@milancukrar Milane, třetí světovou můžete vidět na svých fakturách za energie, cenách PHM a žrádla. A to je jen palebná příprava. Bude hůř.

ernie, buď jste si spletl téma, nebo si děláte legraci.

Svět a Česko není to samé.

hodnocení

2x

začne 3. Světová válka nebo ne****to nikdo neví, ale všichni jsou přesvědčeny že nebude.

Budou se dějiny opakovat**** záleží v čem myslíte opakovat.

Vláda nám neřekne**** kterou vládu myslíte, žádná vláda to neví.

Případně kam už teď utéct**** žijte tam, kde je vám libo a kde je krásně.

Až to propukne, tak se zavřou hranice a už nikdo neuteče****vždy se dalo utíkat.

Netrapte se něčím, co nezměníte. Užívejte prázdin a dovolené.

hodnocení

2x

Ne 3.sv.válka a 4.sv. válka již nebudou neboť první sekundy těchto již proběhli a 5? je to otázka ale něco přijde viz.odpo p.Svačinka ve 13:43 !

jd
hodnocení

2x

Do 5 let světová válka nezačne, stačí ti to takhle?

jestli začne později, okolo 2050, no to se ještě uvidí.

hodnocení

2x

Až to propukne, tak nikam neutíkejte a jděte bojovat.

Ono je třeba si uvědomit, že Země je KULATÁ...a časem už nebude kam utíkat, protože se vrátíte na stejné místo, odkud jste utekl (jen z druhé strany) a už tady bude někdo jiný (protože ten bojoval).

jd

Mno čas čím dál víc lidí si myslí, že je země placatá :))

3pol.cz/...

youversionbajbl
hodnocení

1x

Bude velmi, velmi brzy. Viz Zjevení Jana, 16. kapitola: "13Tehdy jsem uviděl z úst draka, z úst šelmy a z úst falešného proroka vycházet tři nečisté duchy ... 14Jsou to duchové démonů, kteří konají divy a vycházejí ke králům země a celého světa, aby je shromáždili k bitvě toho velikého dne Všemohoucího Boha.16A shromáždil je na místo, které se hebrejsky jmenuje Armagedon."

Kdo lže svému národu a celému světu a chová se jako falešný prorok?

Ten také panovníky celého světa vyprovokuje k tomu, aby se shromáždili k válce!

bible.com/...

jendad
hodnocení

0x

Tak němci už doporučují nakupovat před zimou elektrocentrály . Po 11 červenci se uvidí

welt.de/...

A palivo do centrály nakupovat již odteď? To nepsali...? :)

jendad

Tak na rozdíl od plynu je benzínu (ropy) dost . Ten se dá dobře přepravovat . Na plyn musíte mít infrastrukturu.

Elektrocenrálu z Lidlu v akci. Možná udrží v chodu mikrovlnku nebo konev, ale každé zvlášť.

Lidi s růžovejma brejlema s buřtem a lahváčem u telky nevidějí, že se vracíme zpátky do jeskyní s loučema a ohništěm. Jenže tenkrát bylo obyvatel na zemi řádově méně. Takhle bude v lese u sběru dřeva zabíjet bratr ségru, syn otce a matka vlastní mimino.

Tady máte tu třetí světovou.

infantilni*
hodnocení

0x

Válka už je, akorát pro ovečky je neviditelná. Ale pokud myslíte tu válku, kde jezdí tanky a lítají rakety po celé Evropě, tak tu uvidíme za 2-4 roky max. China a Tchaj-wan, Rusko a Pobaltí a to samozřejmě NATO nedopustí.

Ale jednu výhodu tato mašinérie má = konečně jsem poznal charakter lidí, o kterých jsem si myslel, že jsou normální a kolik pitomečků na světě chodí a jsou naprosto zbyteční.
Kde jsem to četl?

Ona je u nás válka? Páč tazatel se ptal na světovou válku, nikoliv na lokální války po celém světě.

infantilni*

Kde jste to četl? :O

Počkejte, lokální války po celém světě není světový konflikt? :D A nemyslel jsem tou neviditelností "praktickou" válku :) Kybernetická a informační/dezinformační válka jede už dost let, nevšiml jste si? :) Mám za to, že vy byste si jí všiml jako první z prvních :)

Asi máme každý jiné info, co je světová válka.

cs.wikipedia.org/...

Kdepak se dneska píše o tom, že je světová válka?

infantilni*

"Světová válka může zahrnovat více zemí nebo kontinentů, případně pouze dvě země, jejichž válka má globální dopady"

Citace z vašeho odkazu z wikipedie. Posíláte dokonce odkaz, kde je to mimojiné řečeno :D Pokud to není v televizi nebo na novinkách, tak to neexistuje. Nemám co dodat.

infantilni*

Milane, tak kde jste?

Citace z vašeho odkazu: "případně pouze dvě země, jejichž válka má globální dopady". (Doufám, že nepopřete, že Ukrajina a Rusko má globální dopady)

Jsem zvědav, jestli přiznáte, že mám pravdu (viz odkaz vašeho článku wikipedie, který jste si zřejmě nepřečetl), nebo jestli budete argumentovat (nejspíš žádný argument na tohle nebude), nebo mlčet (to nejlepší, co pro zdější čtenáře můžete udělat).

PS: Nebo vše smazat, abyste se necítil trapně.

infantilni*

Já jsem dokonce předčil vaší první odpověď: "Ale pokud myslíte tu válku, kde jezdí tanky a lítají rakety po celé Evropě, tak tu uvidíme za 2-4 roky max". Takže jste si mohl komentář nejdřív přečíst, jenže vy jste rejpal a sysel, to je nejhorší kombinace. A ještě neznalý.

smode2
hodnocení

0x

S tím číslováním je problém. Třeba konspirátoři tvrdí, že již akci 3.sv.v. máme za sebou a to v letech 20-22. Na zbývající antivaxíky bude smrt/neplodnost do 15 let přenesena sexem/porodem. Nicméně aktuálně se běžné schéma "rozděl-panuj" vykrystalizovalo na 1) vytvoříme umělého nepřítele, 2) přesvědčíme lidi že je nutné s nepřítelem bojovat, 3) přesvědčíme lidi že jediný možný způsob jak zvítězit je sebedestrukce (radikální zdražení, uskromňování se, nejlépe zbavení se majetku jakožto příliš velkého rizika). Každopádně na tanky, frontu a maskáče zapomeňte. To je typická propaganda ke zmatení nepřítele. Každá další válka prob(ěhne/íhá) zásadně způsobem 1) vypadá to že se nic neděje, 2) poražení za svoje zničení ještě děkují. *pozdrav*

infantilni*

Kéž by to takhle viděli všichni. Asi je fakt pravda, že jen 500mil. obyvatel planety jsou chytří a vědomostně silní. Patříte mezi ně.

infinity

Jinak ještě dodám, konec války se pozná, až bude v Evropě jedna měna (bez EU), a to velmi digitální, to "velmi" uvádím proto, protože lze i decentralizovat digitální "státní" měnu. Jenže to "velmi" hraje zásadní roli, jelikož nepůjde decentralizovat, nýbrž "nakazovat" (centralizovat). Co si může obyčejný (pro ně) zbytečný člověk koupit a dovolit. To nás čeká, a zažijou to i dnešní padesátníci. Ale nevadí, smrt není konec. Důležité je uvědomění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]