Nejste přihlášen/a.
Připadá mi to celé postavené na hlavu. Vaše paní je celkem ze 7 dětí, vdala se nejdál, ty ostatní jsou zřejmě doma, tedy v Anglii. A žádné se nemá k tomu, aby rodičům pomohlo?
Ta maminka je asi trochu mimo. Vy z Čech si půjčíte auto a pojedete do Anglie odvézt pána několik km do nemocnice? V Anglii nemají sanitky pro nemocné? Myslela jsem, že jsou v Anglii na vyšší úrovni. Vy z Čech budete zařizovat, starat se a ti, co bydlí doma nebudou dělat nic?
Navíc si paní může k manželovi zařídit klidně celodenní péči, pokud ona ještě chodí do práce. Nebo třeba jen polodenní. To záleží na nich, jak se dohodnou. Pán bere příspěvek na nemohoucnost a právě z toho se hradí jeho potřeby. Takže ne honit dceru z Čech, ať přijede pomáhat.
I kdyby Vaše paní jela domů s otcem pomáhat, pobyde tam nejdéle týden či dva /a dovolená v čudu/ a tím své matce nijak moc nepomůže. Po jejím návratu na tom budou stejně. Ať paní zapojí především potomky, kteří žijí poblíž. Nebo že by se jim žádné ze šesti dalších dětí nevydařilo? To by ale musel být opravdu safra pech. Jaga.
Ať sebou Vaše paní nenechá orat. A ta její matka, to bude asi pěkná sekernice. BABIČKA GENERÁL. Takhle roztomile nazývala kdysi moje dcera motýla s názvem babočka admirál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.