Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevšední životní příběh-hledám spisovatele

Od: stehula odpovědí: 7 změna:

Prožila jsem nevšední život a protože mám již věk, kdy nevím,jak tady dlouho budu, chtěla bych ho vyprávět někomu, kdo by z toho zpracoval nějaké umělecké dílo. Myslím, že kdyby vznikl i filmový příběh, předčil by věhlasné Medisonské mosty. Prosím, poradíte mi nějakého autora, který by byl ochoten a schopen dát tomu literární podobu.?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, viz odkaz zkuste někoho oslovit a uvidíte, jestli by byl o Vaše vzpomínky zájem. Zdravím!
pametnaroda.cz/...

sametka
hodnocení

1x

A co oslovit Paměti národa? V každém kraji působí lidé, kteří se zajímají o životy starších lidí.

ben®
sametka - to je dobrý nápad, i když není původní .

hodnocení

0x

Zkuste nějakého autora/režiséra oslovit, že pro ně máte námět. Pokud jste sečtělá nebo se vyznáte ve filmech, vyberte nějakého, který je podle Vás vhodný.

ltz
hodnocení

0x
Co oslovit redakci některých časopisů. Třeba by vám aspoň někdo poskytl nějaký zajímavý kontakt.

jirkass
hodnocení

0x

Ta profese co asi hledate se jmenuje Ghostwriter https://cs.wikipedia.org/wiki/Ghostwriter

Mimochodem, tyhle profese se najimaji z jihu, indie a tak, tam jsou jejich naklady minimalni a amazon je plny knih od nich... jeden Cech se zivi tim, ze pod svym pseudonymem vydava knihy na Amazonu, ktere si objedna u nich za cca 600 usd.

Tedy pokud to chcete vydat pod svym jmenem. A inkasovat, ghostwritera...

kdybyst byla znama osobnost, tak podobnych autoru co zpracovavaji spise ale osudy takovych lidi je dost, treba Petr Horký český režisér-dokumentarista, producent, spisovatel, moderátor, youtuber a cestovatel, asi ho znate z ČT.

rennies
hodnocení

0x
Zdravím, jistě se o tom můžeme popovídat. Mám za sebou podobné projekty. Jsem spisovatelka. S pozdravem, Reni S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]