Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

COVID- Respirátor, jaký jste používali?

Od: viky® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Zase začíná sílit nakažení COVID, Jaké jste používali Respirátory? Jaké máte zkušenosti? Toto je použitá rouška. Děkuji Viky

COVID- Respirátor, jaký jste používali?
COVID- Respirátor, jaký jste používali? #2

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já s respirátorem jezdil dokonce i na kole. Sice z jiného důvodu a ale jezdil.

Ale zatím nikdy jsem neměl tak špinavý respirátor z vnitřní strany.

Respirátor si totiž nasadím na nos a pusu a potom vytvaruju prostor kolem nosu. Tak respirátor těsní a nečistoty se zachytávají z vnější strany.

Kromě toho člověk co si respirátor nasazuje se na něj napřed podívá a pokud by vypadal tak jako na té druhé fotce, tak ho zahodí do koše a vezme si nový.

Třeba je tazatel kominík.
hodnocení

Tazatel není kominík, respirátor byl nový, nepoužitý. Foto je po použití z venku a zevnitř. Použit byl jen půl hodiny na práci v sedě, takto dopadl.

pb®
hodnocení

4x
Nějaký od vietnamců, otočený plíškem na nos k bradě, abych si nedýchala pod brýle, ale na krk. Nosila jsem ho jen proto, aby na mě covidfanatici neřvali, ne pro svojí ochranu. Jo a tahala jsem ho v kapse a přepírala, určitě jsem si nebrala denně nový, je to neekologické. Covid jsem prodělala v prosinci 2020 jako velice mírnou virózu bez teplot a kašle jen s únavou a od té doby na covid dlabu. Nechávala jsem si měřit protilátky, takže vím, že mi během roku pořád rostly, několikrát jsem byla v úzkém kontaktu s nakaženým, včetně vlastního dítěte a podruhé jsem to už nedostala, jen protilátky poskočily. Obešla jsem se i bez první vakcíny, takže určitě neplánuju booster, čtvrtou ani stou vakcínu, to zas radši budu sedět doma a oželím bazén. Ale doufám, že je víc a víc lidí, kteří už odmítnou případná nažízení dodržovat. Jako na jaře 2020 jsme se báli všichni, ale kdo se bojí covidu dnes?

hodnocení

3x

Nějak nám už otrnulo. Je však pravdou, že ve strachu se věčně žít nedá. Stačí Ukrajina a zdražování. *alene* V mém okolí už opět znovu covid, čert ho vem, je. Ale na 4.očkování, prý posilující, nepůjdu. A na roušku se také můžu z vysoka. . .

Babi, 4. očkování také asi odpískám. Příbuzná /75 let/ poctivě absolvovala všechna 3 očkování, začátkem května letos dostala covid, ale takový, že to svět neviděl. Z krajské nemocnice ji narychlo převezli do fakultky v jiném městě a tam leží položivá už 2 měsíce. Oteklá po celém těle, velké problémy s dýcháním. A tolik o své zdraví vždycky dbala. Tak si také říkám, jaký to očkování v jejím případě vlastně má smysl? Jaga.

fram
hodnocení

2x

Covid sílí a dá se do toho pořádně napodzim. Respirátor třídy FFP2 nebo i FFP3 (do klidu) nebo "cokoli", i rouška. Na současné hodně nakažlivé varianty pomůže málo, pokud se vyskytnete s nakaženým nablízko. Ale pomůže. Příslovečná molekula vira...

Raději kupovat v lékárně / drogerii než u Vietnamců. A nasadit něco, pakliže máme my chorobu: To je náš problém klíčový (ohleduplnost).

06.07.22 13:44
hodnocení

1x

Biely.

mnd®
hodnocení

1x

COVID- Respirátor, jaký jste používali? - žádný a jsem naživu.

Respirátor žádný a kde vyžadovalo tak max. jen chirurgickou roušj nezbytně nutnou dobu, Bez očkování, prý 2x civid , bez testu bych o tom ani neveděl, na rozdíl od kolegů v práci, kteří ač očkovaní od středně těžkého průběhu ze 14 denní DPN až po měsíc v nemocnici na JIP na ventilaci!

smode2
hodnocení

1x
V 99% případů žádný, jindy do 5 Kč/ks a po vyprání. Jinak prokazatelně mnohokrát s nakaženými - maximálním příznakem mírná únava. A jako jiní ignorují denní masová úmrtí na nemoci oběhového systému a rakovinu, já ignoruji kovid. Vlastně úplně ne: celý kovid vydírací skandál ve mě spolehlivě vypěstoval nenávist ke všem očkováním a také do smrti trvající nulovou důvěru v jakéhokoliv lékaře *pozdrav*
infantilni*

Lépe to říct nejde. Ale jednu výhodu tato mašinérie má = konečně jsem poznal charakter lidí, o kterých jsem si myslel, že jsou normální a kolik pitomečků na světě chodí a jsou naprosto zbyteční. Jen tady dýchají vzduch normálním lidem.

etana*

Sice vás neznám, ale troufám si tvrdit, že tu nulovou důvěru v jakéhokoliv lékaře budete mít maximálně do doby, kdy onemocníte nějakou skutečně vážnou nemocí, typicky rakovinou či třeba nádorem na mozku (nezhoubné rostoucí jsou v mozku stejný průšvih jako jinde zhoubné). Nebo budete mít těžou bouračku a přelámané nohy.

Pokládám váš výkřik jen za pózu, jelikož se mi nechce věřit, že taková blbost jako byla ta s covidem by vám změnila celý život.

hodnocení

0x

Já tedy připravená, minulý týden jsem si objednala svoje osvědčené a dobře padnoucí za super cenu:

prozdravotniky.cz/...

Já tedy rozhodně respirátor nosit budu, až se to víc rozmůže. Nebudu si hrát na hrdinu.

tak
hodnocení

0x

To je rouška ! Jako by jste s ní fárala do dolu. :-D

hledamfakta
hodnocení

0x

To co jste vložila za obrázek není rouška ale respirátor. Nevšiml jsem si, že by covid sílil, ani oficiální data tomu nic nenasvědčují. Proč panikaříte? Viz obr. Ty data na oficiálních stránkách s tzv. oficiálně potvrzenou nákazou neznamenají, že ti lidi skutečně onemocněli, jen že měli pozitivní laboratorní test. Data kolik bylo skutečně nemocných lékařsky potvrzených se přeci neukazují a nikoho to nezajímá. Nemáte tedy žádná reálná data, která by svědčili o stoupajícím onemocnění. Když se dívám na další graf, ohledně poměru pozitivních testů k celkovému počtu provedených textů za celé období, tak je to zvláštní že to ukazuje jako bychom byli na vrcholu - ale když najedu myší na graf tak zjišťuji, že se zobrazují poslední data za únor. Proč? Protože pokud by to byla pravda, tak by přece museli být zavedeny restrikce. A vy nějaké restrikce vidíte? Poznáte tedy podle toho, že je to jen politická manipulace. Někdo sbírá a interpretuje data takovým způsobem, aby zase vyvolal paniku.

Co se týče respirátoru v tuto dobu je to opravdu zbytečné. Nosit ho teď by znamenalo jenom si zhoršovat imunitu. Potřebujeme dýchat čerstvý vzduch a všechny ty bacili, jinak se neposiluje imunitní systém.

Domnívám se, že sem podobné příspěvky asi píšou obchodníci, aby zvýšli svoje tržby.

COVID- Respirátor, jaký jste používali? #3
COVID- Respirátor, jaký jste používali? #4

hodnocení

0x
Ruzne, nikdy mi nezcernaly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma FFP3

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]