Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná modřina

Od: yollot odpovědí: 3 změna:
Zdravím. Mam dotaz. V sobotu se probudím s velkou modřinou na koleni. Nějak jsem to neřešila, protože jsem byla na výletě v Praze. Modřinu nemohl způsobit žádný náraz, niceho si nejsem vědoma. Ani nebolí. Mám pocit ze se zatím možná maličko zvětšuje. Dnes jsem zjistila, že se mi objevila z druhé strany další, ale je jen hnědá. Taky nebolí a taky zde nebyla jiná příčina. Nechápu co to je. Šla bych za doktorem ale je svátek a neni tam. Na pohotovost nebudu letět. Nevím jestli to bude s tim souviset, ale mám uz tyden hučení v jednom uchu.
Divná modřina
Divná modřina #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Jsou šikovné údery, tlaky které si ani neuvědomujete a způsobí modřinu.. Říkáte, že jste chodila po Praze. I to mohlo stačit, aby se vylila nějaká drobná podkožní cévka. Dá se použít nějaká mast na vstřebání modřin Hirodoid nebo Ruticelit. Vstřebá se to časem samo. Kdyby ale koleno začalo bolet, hřálo nebo se zvětšovalo, tak k lékaři. Praskání cévek je u někoho docela běžné. Pak se doporučuje jíst hodně pohanku, co obsahuje rutin.

liska5

Opr.: Hirudoid.

Pokud je to i na druhé straně, tak výron byl asi víc zevnitř a bude to chtít klid, pár dní žádné túry, neskotačit a možná chladit obkladem.

hmyz
hodnocení

0x

Někdy kousnutí hmyzem může způsobit zčervenání. Nedávno jsem se díval jak vypadá infikované místo po kousnutí klištětem a nebylo to nic hezkého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]