Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci v kredenci

Od: novak1* odpovědí: 9 změna:

Znáte nejaký učinný prostredek na mravence? Na internetu bylo , smíchat droždí s medem a mravenci byli tučnejší a nic se jim nestalo. Co tak rozdrvit na prášek nejakou tabletku , Acylpyrin, lék na tlak, od bolesti a ten smíchat s medem . pomohlo by to.

To co je v drogerii je neučinné.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Kupuji prášek BROS a funguje.. výrobek tuším Polsko.Nasypu to do malých nízkých misek a ikdyž to vypadá, že na to skoro nechodí,tak za pár dní úplně "zmizí" . Mám je doma každé jaro.
novak1*
hodnocení

Prášek? To žerou? Jsou taky granule Bros. Co je lepší? Prášek je asi levnejší.

hodnocení

2x
Cesticky potrit zubni pastou
novak1*
hodnocení

Nemají problém udelat cestičku vedle. To bych musel zapastovat celé steny.

makk
hodnocení

2x

Tady babské rady moc nepomáhají, zabíjet mravence, které vidíte, je k ničemu. Mravenci to mají podobně jako včely, dělnice jsou spotřebák, ty můžete zabíjet jak chcete, vylíhnou se další. Je třeba zabít královnu, ale k té se nedostanete. Takže jediná možnost je nastražit něco, co dělnice donesou královně k jídlu a ona se otráví. A na to docela dobře fungují různé ty "domečky" případně granulky. Ale jestli bydlíte v bytovce, musí to udělat všichni.

nov
hodnocení

2x

Otázka je jaké mravence máte konkrétně na mysli. Ty venkovní, nebo faraony? Na ty venkovní, jak píše doutnák, funguje Bros. Jestliže jde o faraony, čtěte rady zde: pasti.cz/...

novak1*
hodnocení

Jsou takové mini mravence žerou maso a potom jsou asi 2x vetčí a potom ješte vetčí . Které jsou faraony? V dome máme ty stredné. Ty jedou na sladké.

deret*
hodnocení

2x
A není lepší je nechat naživu? Já je mám taky, ty velké, jdou mi na cukr a med, ale nijak přeci nevadí. Nevím, proč je musíte vraždit. Nijak Vám přeci nevadí.
novak1*
hodnocení

Pokud tam není nic sladké , tak je tam cca 5 mravencu slídilu ale kdyby tam bylo neco sladké , jako posledne melón , tak je jich tam mnoho a ješte delají cestičku ke stene za obklad. Kdo to má trpet.

Jsou to lítavé mravce . Jednou se vyrojili do místnosti uvnitř. Nestačili sme je zabíjet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]