Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda neznáte nějakou knihu na osobní rozvoj která se týká nedůvěry? Hledala jsem ale žádná mě nijak nezaujala tak jsem si řekla že zkusím napsat sem a snad bude někdo hodný a ochotný poradit. Díky
Kniha na budování důvěry? Něco takového existuje? Nějaká kniha mi dokáže říci, komu mám věřit a komu ne? To jsou teda věci? Kolik taková kniha může stát? 200? 300kč a přečtením budu tak připravená, že mě nikdo nebude moci zklmat? Skutečně?
Klasik: Nevěř nikomu v světě širém, nanajdeš jednoho přítele tam.
michaela3325
Pouze jsem se ptala nemusite byt hned arogantni a nechte si debilni komentare jsou osobni rozvojove knihy.
knihobot.cz/... Mne asi nejvíce v životě pomohla kniha Žít s radostí od Sanaya Roman. Nesplést autora, existuje i jiná kniha se stejným názvem. Ukazuje jiný pohled na svět. Mnohem víc mi ale pomohlo sebepoznání. Podívat se do svých pocitů a citů, tedy do svého srdce, a pochopit, co člověka zranilo. Nedůvěru chápu jako touhu se chránit, protože vznikla psychická rána, kterou je potřeba zahojit. Najít nejprve, proč vznikla. A najít způsob, jak se na situaci podívat jinak, tak aby zranění zmizelo. Zatímco rány na těle se hojí tak nějak samy, psychice se musí pomáhat a strach a bolest odstraňovat vědomě.
Kniha, která vám pomůže zcela jistě existuje, ale lepší než dát na doporučení cizích lidí nebo na recenze na netu je jít osobně do nějakého velkého knihkupectví (a také do nějakého ne vysloveně komerčního, ale tam, kde mají třeba učebnice a literaturu z malých nákladů), prolistovat vše k tématu a která vás zaujme a začtete se do ní, tu si teprve koupit (nebo půjčit v knihovně).
Řečí o tom, jak je to hloupé, hledat radu v knihách si nevšímejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.