Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojírenství nebo elektro

Od: hhhtz odpovědí: 1 změna:

Ahoj, co si myslíte, že je do života víc praktické? Vybrat si strojírenství nebo elektro zaměření? Respketive jdu na ekonomiku v průmyslu a máme tam povinně volitelné předměty. Maturitu mám ze strojírenství, takže by pro mě bylo jednodušší si vybrat strojírenství. Ale možná jako takové mě víc baví elektro. Každopádně ono to asi ve výsledku bude jedno. Je to jen pár předmětů, tak expert na to nebudu. Ale i tak mě zajímá váš názor..:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Z techto oboru je to pri ekonomickem zamereni asi vazne jedno.

Oba maji podobnou perspektivu.

Zaklad strojariny uz mas, tak proc se nepriucit i neco o elektru? Hlavne, pokud Te to k tomu tahne vic.

Predpokladam, ze z te strojariny by si v ramci povinne volitelnych predmetu zadne nove hlubsi poznatky oproti tem, co uz mas, stejne neziskal, tak proc to opakovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]