Nejste přihlášen/a.
Je to zvláštní. Když jsem svého muže znala 9 let, jako Vy, měla jsem už 7 let po svatbě a doma 2 děti, 5 a 3 roky.
Proč spolu vlastně jste? O budoucnosti nějak neuvažujete, manželství nepřichází, ani děti. Po 9 letech už byste měli nárok, znáte se víc než dlouho. Kdo nechce sňatek a děti? Pán, nebo Vy? Je to promarněný, jalový život. Navíc už není ani sex.
Chtělo by si spolu sednout a domluvit se. Buď utvořit rodinu, nebo rozchod. Takovýhle život by mě opravdu nebavil. Vás určitě taky ne. Není nic, co byste od něj očekávala. Jaga.
Plánovat rodinu byste měli oba, ne jen Vy. Pokud jeden z páru nechce, odpískat to. Tohle vážně nemá cenu.
Píšete a to musím udělat první krok já
A smím vědět, proč ten první krok neuděláte častěji? A jak jste na tom fyzicky a vzhledově? Můžete ho přitahovat? Přitahujete jiné muže? 9 let to může být i přechozený vztah... Musíte přece vědět, zda vašemu muži na vás záleží, anebo to má na háku? Taky může být asexuál, nemocný... A proč je stále unavený? Je to objektivní důvod? No někde maká 16 hod. denně? Včetně víkendu?
Pár let, to znamená 2 roky? Budoucnost bysem s ním neplánovala, protože nebudete šťastná. Ať bud vyloží arty, nebo si ty důvody zjistěte sama i když za někým slídit je nic moc. Ale prostě někde důvod musí být a vám to vadí, jinak byste sem nepsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.