Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bublinková práčka

Od: novak1* odpovědí: 3 změna:

Má nekdo bublinkovou pračku? Oplatí se to koupit? Pere to i ve studené vode. Jedine Samsung má takové pračky , myslím.

Je to málo rozšírené .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Běžná pračka pere tak, že prádlo padá do vody či na stěnu bubnu. Tím vyvolává změny tlaku, které vyvolávají proudění vody kolem a skrz pranou tkaninu. Obávám se, že bublání vzduchu nebude tak účinné. Bude to asi důvod, proč se tento princip ani po desítkách let příliš nerozšířil.

doplněno 27.06.22 13:30:

Běžná pračka taky pere v minimu vody. V bublinkové musí být prádlo kompletně ponořeno. Aspoň si myslím, že jinak nemůže fungovat vůbec.

novak1*
hodnocení

To se netočí? To potom bude slabé když se to netočí. To se má točit aj tak.

Prej studená voda. Taky by si mohl dát teplou.

ivar
hodnocení

0x

Asi před 10 lety se prodávala Bubinková pračka DAWOO. Měla jsem ji 2x po sobě. ale bohužel se přestala dovážet. Nebyly ani náhradní díly.. První nám sloužila min. 12 let bez poruchy. Chtěla jsem ale novější verzi a asi po 3 letech praskla přívodní hadice (byla napojená na teplou i studenou vodu) a již nebyly náhradní díly, takže jsem musela přejít na obyčejnou pračku. I když mám docela drahou, tak se kvalitě praní a hlavně máchání vůbec nepřibližuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]