Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Včerejší máte slovo

Od: pavlos® odpovědí: 43 změna:
Díval se někdo včera na máte slovo.Manželství pro všechny.Co na to téma říkáte.Svět se v ... obrací.Poslouchat pana poslance za Stan Bernarda,to chtělo mít silný žaludek.K panu Stupkovi se raději ani nevyjadřuji.Ani ČT nezklamala z vyváženosti diskuse, čtyři proti třinácti.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

racio
hodnocení

5x

Myslím, že současný stav v pořádku, snad jen nějak upravit péči o dítě, dědictví, informování o zdravotním stavu, atp. Souhlasím s názorem, že slovo manželství znamená vztah muže a ženy. Jinak proti homosexuálům vůbec nic nemám a beru, že velká část z nich jsou schopnější a pracovitější, než zástupci majoritní společnosti. Jediné co se mi nelíbí jsou úchylní zmr*i v těch jejich "pride" - zpravidla muži oblečení do kožených proušků a kalhotek. Naštěstí jich není mnoho.

ten názor je čí?

cs.wikipedia.org/...

Pořad jsem nesledoval, téma jde mimo mne, ale proč ne?

hodnocení

2x
Co na to říkám? Nic. Hlavně, aby se manželství říkalo jen tomu svazku muže a ženy, co obvykle vydrží do chvíle, kdy se začnou nenávidět tak, že jsou schopní se u soudu přetahovat o rychlovarnou konvici a děti si předávat jen za přítomnosti státem přiděleného asistenta. Je to posvátné.
Nejzajímavější je, že největší zastánci manželství jsou:
rozvedený Okamura Tomio
rozvedený Babiš Andrej
rozvedený Zeman Miloš
2x rozvedený Klaus Václav ml.
Abyste to měli lingvisticky správně, pak manželství je svátek mana a žely.

Zmizíče - statistika říká, že stabilita homosexuálních párů je řádově nižší.

Z jaké země a z jakého roku je to statistika?

Odjakživa a všude. Kde jste studoval, že to nevíte? Mrkněte na nějaké práce z oboru psychiatrie a psychologie. Zajímavá je i statistika týkající se dětí vychovalých homosexuálními páry.

Někdo, kdo neví, že člověk není homosexuál na základě osobní volby, ale na základě genů se kterými se narodil, se ptá, kde jsem studoval?

Zmizíče - kde jste to studoval? Homosexualita je geneticky podmíněná? A není nakonec i infekční?

Existuje nějaký důkaz, že z heterosexuála se stal homosexuál na základě jeho volby, změny názoru?

Zmizíče - lidí s homosexuálním chováním "volbou" jsou plné věznice. Takové ovšem nenazývám homosexuály. "Pravá" homosexualita je vrozená - není ovšem geneticky podmíněná.

Psal jsem, že homosexualita je zcela biologická souhra genetických faktorů. Ve věznici můžou být i vegetariáni. Když jim nedáte týden najíst, můžou se z nich klidně stát kanibalové.

Znovu opakuji - homosexualita není geneticky podmíněna. Je důsledkem hormonálního výkyvu matky v těhotenství.

007cz
A znovu a znovu to není pravda.

Co není pravda, ahente?

tebi
hodnocení

2x

Pořad jsem nesledovala, ale já homo lidem fandím! Jsou to lidé jako všichni ostatní, ničím se nelišící! Není důvod, aby neměli stejná práva , na lásku, výchovu dětí, možnost dědění po manželovi. Ti lidé si homo orientáci nevybrali, proč by měli trpět! To je jako když bychom trestali leváky, těch je také menšina. Tu už by si většina klepala na čelo, ale s homosexualitou je to to stejné!Pouze neznalost a strach dělá z lidí homofoby. Když naproti vás půjde homosexuál nemáte šanci to poznat, pokud nebude výrazně zženstelý.

michalverner
Neznalost a strach?Co je na homosexualitě neznámého či odstrašujícího?Jedná se o deviaci v přírodě neobvyklou.
007cz
Homosexualita je v přírodě celkem běžný jev, naopak, tam neexistuje ta vaše homofobie, i to zvíře je mnohdy tolerantnější.
michalverner
007...na Zemi žije cca 7 800 000 živočišných druhů.Homosexuální chování bylo pozorováno u cca necelých 2000.Procentuálně jde o setiny jednoho procenta a to počítám celé druhy a ne jedince.Tvrdit,že je toto chování běžné je tedy lež.
Navíc co je to za člověka který jako svůj vzor uvádí labuť,chobotnici nebo tchoře.
007cz
Ta účelová hra s procenty má dokázat co? Že je váš pes statisticky heterosexuální.
michalverner
007...dokazuje to,že s tím,že je to v přírodě běžné lžete.

V jakém tématu se nedohadujete? V čem se shodnete?

007cz
Asi máte jinou představu co je příroda, nicméně existují lidé v tomto oboru vzdělání.
vetkom.cz/...
michalverner
007...opravdu Vám připadá vhodné omlouvat lidské chování tím že chobotnice nebo psi to dělají také?
007cz
Lžu, omlouvám chování protože chobotnice, proboha kde? Já jen poukázal, že člověk jako živočišný druh není až tak výjimečný, jak si mnozí o sobě myslí. A že je matce přírodě úplně jedno kdo s kým spí, také asi nebudeme rozporovat.

když se neumíte držet tématu a jen se napadáte..

michalverner
hodnocení

1x
Manželství pro devianty.Když je nuda tak se vymýšlí nesmysly.ČT jako vždy nepřekvapila.
nox®
Homosexualita tu je stejně dlouho jako lidstvo samo. Jestli nastal čas, abychom se na to přestali koukat přes prsty a dali všem možnost žít spokojeně, dle svých představ, tak proč ne. Nijak se mne to nedotýká. Znám jeden pár, vzdělání, úspěšní a slušní lidé, mají děti z předchozího vztahu a troufnu si říct, že jsou to lepší rodiče jak většina. Určitou formu deviace má spousta lidí, možná i vy a ani si to neuvědomujete. Jestli to bude manželství nebo rozšíří registrované partnerství na stejnou úroveň, to je asi k další debatě, já jsem spíše za rozšíření partnerství.
michalverner
Homosexualita je cesta do slepé ulice a nevidím důvod proč tyto deviace podporovat státem.Je na místě si přiznat,že taždý nemůže mít všechno na co si vzpomene natož si své výmysly vynucovat.
Být u moci devianti jako ty, znovu začneme šmírovat, mučit a v koncentračních táborech přeškolovat a perzekuovat menšinu, která se shodou okolností nenarodila podle představ deviantů.

Zmizíče - šmírování tu zavádějí jiní, že? Mimochodem - pokud homosexualita není deviace, tak co to je? Snad infekční choroba nebu úraz?

Deviace je odklon od od sociální, kulturní nebo morální normy. Tedy něco, co si člověk vybere dobrovolně.
Sexuální orientace je biologicky předurčená souhrou genetických faktorů není osobní volbou.
Kdo tě šmíruje a koho tak zajímáš?

Deviace jsou samosebou i vrozené. Kdo vám nakukal, že si je lidé vybírají?

hodnocení

0x

Mimochodem - proč se stále trvá na manželství párovém? Naši vítači přeci vítají rodiny s více ženami. Nemělo by se legalizovat spíš tohle?

Polygamie je vrozená?

Nikoli. V mnoha kulturách je obvyklá a není to nic proti přírodě, že? A vítači příslušníky těchto kultur tahají i k nám a oni zde narážejí na zákonné problémy.

Sedí v současné sněmovně vítači polygamních kultur a kolik procent ve volbách měly strany s polygamním programem?

Zmizíče - vítači momentálně vládnou.

Vítači čeho? polygamie? Můžu vidět nějaký návrh zákona?

Polygamie narozdíl od propagace LBGT lidstvu zaručuje přežití ...

tebi
Proč by homosexualita nezaručovala přežití? Gayové mají děti dost často, protože se normálně ožení aby byli "normální". Během stárnutí ovšem zjistí, že život hetero jim není příjemný a změní ho. Pořád nechápu, proč by se museli schovávat před světem, když nikomu nic nedělají pouze chtějí šťastné žít!To je to stejné, jako by hetero páru zakázali spolu žít...
tebi
Která ženy by chtěla žít s mužem a jeho milenkou v našich podmínkách? Stěží takovou najdu!

tebi - nikdo přece nechce, aby se homosexuálové schovávali. Ale proč je nějak zvlášť propagovat? Pedofilové taky napsali nelepší dětskou literaturu a pedofilie není (na rozdil od homosexuality) propagiována.

hodnocení

0x
Souhlasím pro ne se vsemi pravy, ale manzelstvim, to je na hlavu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]