Nejste přihlášen/a.
Myslím, že současný stav v pořádku, snad jen nějak upravit péči o dítě, dědictví, informování o zdravotním stavu, atp. Souhlasím s názorem, že slovo manželství znamená vztah muže a ženy. Jinak proti homosexuálům vůbec nic nemám a beru, že velká část z nich jsou schopnější a pracovitější, než zástupci majoritní společnosti. Jediné co se mi nelíbí jsou úchylní zmr*i v těch jejich "pride" - zpravidla muži oblečení do kožených proušků a kalhotek. Naštěstí jich není mnoho.
Odjakživa a všude. Kde jste studoval, že to nevíte? Mrkněte na nějaké práce z oboru psychiatrie a psychologie. Zajímavá je i statistika týkající se dětí vychovalých homosexuálními páry.
Zmizíče - lidí s homosexuálním chováním "volbou" jsou plné věznice. Takové ovšem nenazývám homosexuály. "Pravá" homosexualita je vrozená - není ovšem geneticky podmíněná.
Pořad jsem nesledovala, ale já homo lidem fandím! Jsou to lidé jako všichni ostatní, ničím se nelišící! Není důvod, aby neměli stejná práva , na lásku, výchovu dětí, možnost dědění po manželovi. Ti lidé si homo orientáci nevybrali, proč by měli trpět! To je jako když bychom trestali leváky, těch je také menšina. Tu už by si většina klepala na čelo, ale s homosexualitou je to to stejné!Pouze neznalost a strach dělá z lidí homofoby. Když naproti vás půjde homosexuál nemáte šanci to poznat, pokud nebude výrazně zženstelý.
Zmizíče - šmírování tu zavádějí jiní, že? Mimochodem - pokud homosexualita není deviace, tak co to je? Snad infekční choroba nebu úraz?
Mimochodem - proč se stále trvá na manželství párovém? Naši vítači přeci vítají rodiny s více ženami. Nemělo by se legalizovat spíš tohle?
Nikoli. V mnoha kulturách je obvyklá a není to nic proti přírodě, že? A vítači příslušníky těchto kultur tahají i k nám a oni zde narážejí na zákonné problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.