Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek k narozeninám koupit 18 holce?

Od: uganik odpovědí: 6 změna:
Pěkný slunečný den milý čtenáři. Za měsíc má moje sestřenka 18 let,a já nevím co jí mám koupit nic mě nenapadá. Ani nevím upřímně co bych měl koupit 18 holce k narozeninám?. Pomůžete mi prosím? Napadlo mě že bych jí koupil 18 růží? Je to dobrý nápad co myslíte? Děkuji moc všem za rady a tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud by to byla dívka Vašeho srdce, byl by to pěkný dárek. Ale kvůli sestřenici se zase tolik rozšoupnout nemusíte. Koupila bych kytku, pěknou, ale těch květů by stačilo míň. A k tomu kvalitní bonbonieru.

Mně osobně by udělal největší radost pořádný kus dobrého uzeného. Ale v 18 letech na to sestřenice asi ještě nepřišla. Jednou na to přijde. *smich* Jaga.

liska5
hodnocení

1x

Nepíšete, kolik můžete investovat. Řídila bych se jejími zájmy. Třeba sbírá andělíčky nebo slony...Některá mladá hočina drahou kytici nedocení...Stačí květin 5. Náramek - od Vietnamců přes bižuterii po zlatnictví, nějakou kolínskou, pálku na st.tenis nebo raketu na badminton, flétnu, hrnek se jménem, knihu o něčem, co miluje, velký kornout s oříškama a květinu, lístek na koncert nebo do divadla...

max2
hodnocení

1x

Kup stribrny retizek na krk. Kytku ji muze dat nekdo jiny, malych doplnku neni nikdy dost.

olinl
..pokud nemá sestřenka alergii na stříbro nebo nemá "šperky" ráda, proč ne..

swissknife
hodnocení

1x

Dámský švýcarský nožík (Victorinox, Wenger). Velmi praktická věc s trvalou hodnotou. S reklamacemi doporučuji obracet se přímo na výrobce.

eliska543
hodnocení

0x
mě napadla třeba Podobná kosmetika, ale když nad tím přemýšlím více, asi to bude hloupost, protože přece jen je lepší, když si ji žena vybere sama. Takže bych ji nejspíš podarovala třeba nějakým dárkovým poukazem a ať si sama vybere, co se jí líbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]