Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový páreček Soukup & Hanychová

Od: halo odpovědí: 45 změna:
Co říkáte na nový český"showpáreček"
Soukup & Hanychová? Co myslíte, jak dlouho jim to vydrží? Hodí se podle vás k sobě nebo jen..*sok*?

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nevim jestli se k sobe hodi. Mentalne mozna jo. Nemam rad silne ojete auta natoz zeny, takze me to vicemene nezajima.

hodnocení

2x

Ale no tak, pánové... Není to na jednu stranu krásné, že nedaleko zuří velmi brutální válka, v celé Evropě jsou všichni poděšeni z přiškrcení plynu, panuje nejvyšší infalce za x- let. a i v této situaci se najdou tací, co mají tak krásně povrchní starosti? *smich*

halo
hodnocení

No právě,musíme trochu šetřit nervy a k tomu trocha odlehčení v bulváru neuškodí, když se nás to nedotýká:) Možná si ti dva padnou do noty.

hodnocení

2x
To je jejich vec. Nicmene Soukupa uz melo plno bab, vsechno nsou to zkatokopky, kterym to nevadi

Aja, stejně je to na pár měsíců maximálně, tak proč se tím zabývat. Zvlášť taková ku.vička jako ona mě nezajímá. Jaká matka, taká Katka.

hodnocení

1x

Tato rádoby "celebrita" je už silně opotřebovaná. Přesto se vždycky najde další, komu to nevadí a na chvíli se přidá. Ona není vlastně ani herečka, ani zpěvačka, ani modelka, spíš jen těží z toho, že je dcerou paní Žilkové a potřebuje, aby se o ní občas psalo a aby se zviditelnila. Proto se nebojí udělat ani pořádnou ostudu.

Máme tady jiné osobnosti, o kterých si ráda přečtu. Tuto ženštinu opravdu nemusím. Jaga.

kveta1

Kdejaká skladnice či učitelka je opotřebovaná více. Jen se o nich nepíše v Blesku. Doma je čeká Venoušek, Pepík nebo Ládík z kolbenky, který nic netuší a je rád, jak jim to hezky klape.

hodnocení

1x
Asi takto:

jp

Tak to je hnus ten klip. Ta Agáta se fakt propůjčí ke všemu. Nechápu jak může při dvou dětech stihnout ještě tři chlapi za rok a několik dovolených. A vždycky se najde někdo komu to nevadí, že už je mnohokrát použítá. Ale Soukup, už je taky hodně použitej a je trochu postarší. Možná neměl s kým jet na dovolenou. Je to bizár...jeho často používané slovo.

halo
hodnocení

Holt žije na "plné pecky" a bude mít v důchodu na co vzpomínat *smich*. Názory ctihodných dam/matek a všech mravokárců jsou jí u zádele, hlavně když hodně vydělává. Ale musí na to mít žaludek, asi jako Soukup na tom svém písečku. V podstatě jsou oba čistí, vše je přece jen komedie *ee*

28.09.22 06:56
hodnocení

1x

*smich**smich**smich*

Nový páreček Soukup & Hanychová

hodnocení

0x
Ono někoho zajímá, kdo s kým polehává?
halo
hodnocení

Jéje ovšemže zajímá, z čeho myslíte, že bohatne bulvár? Já myslím, že by s nimi hodně lidí měnilo, ze závisti se nejvíc pomlouvá.
Na okolí neznám nikoho, kdo se o to zajímá.
Samozřejmě, vždy se najde někdo koho to bere. Asi to bude z nedostatku jiných, normálních zájmů.

hodnocení

0x

Drbárna mě nezajímá a ten "pošuk" Soukup tuplem.

halo
hodnocení

Určitě mu to pomůže hlavně zvednout sledovanost. Zájem už stoupá, to je fakt, včera si to pochválil..
jp

Ferax lžete! Proč jste tady vstoupil a reagoval v této diskuzi, když podle dotazu je jasné, že to je drbárna?

jp- jasně jsem vyslovil názor, nic víc, nic míň. Kdo umí číst, ten to pochopil.

hodnocení

0x

Rovný rovného si hledá

liska5

Taky mne napadlo vrána k vráně. Ať se mají, mně je to jedno.

halo
hodnocení

Soukupa je mi líto, miliardář a musí být hodně opuštěný, když zkouší najít štěstí za každou cenu. Agáta si možná polepší, držím palce *ua*

Miliardář možná na papíře. Je zadlužen, kam se jen podívá. Můžete to vidět i v těch jeho pochybných televizích. Nevím k čemu slouží, ale k vysílání kvalitních programů jistě ne, když na to ani nemá peníze. Má pár pořadů, nebo profláknutých seriálů, které točí stále dokola. Je to trapné.

halo
hodnocení

To víte určitě? Je to fakt, nebo jen pomluva? To by s ním Agáta rychle skončila *sok* Ale možná od ní čeká pomoc, ona prý ráda pomáhá *ee*

Já myslel, že to je láska. A ona není?

halo
hodnocení

Láska má přece hodně podob :)

No jo, ale co je komu po tom, kdo s kým chodí?

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Co je na tom tak divného? Před týdnem Žilková v bulváru brečela, že nemá žádný důchod (zřejmě si děvenka platila jen povinné zdravotní, a nepovinné sociální = důchodové ne) v domnění, že ji (i dcerku?) Stropňa zajistí. No a když z toho rozvodem sešlo, děvčata se postarala jinak. Jsou to ženy činu a držím jim palce. *smich* Ida

tebi
hodnocení

0x

Já zase nemohu pochopit, že takové drby někoho zajímají. Je mi to naprosto jedno kdo s kým, to se mne netýká, i kdyby oba měli partnerů 1000.

hodnocení

0x

Žádnou lásku bych za tím nehledala. Oba živí média,oba jsou za zenitem,tak proč si neudělat nějakou prču a z bulváru se posypou slušný prašule. Tyhle lidi nemají žádnou hrdost. Smutné je,že za to dostanou takový balík,na který se mnozí z nás musí hodně nadřít.:(.

halo
hodnocení

Nevíte proč dnes nefunguje Soukupova TV Barrandov (JM)? Odstřihli ho? Nebo třeba v Praze a jinde funguje?
doplněno 23.06.22 21:21: Tak už zase jede :)

Nedělejte si plané naděje. Neodstřihli ho, blábolí normálně dál. Teď jsem to kvůli Vám odzkoušel, takže si toho važte, toho samolibého vola fakt není lehké sledovat ani chvíli.

Velká škoda, že na to vůbec někdo kouká. Mě bohatě stačí, když jednou za čas, čirou náhodou přepnu na jakýkoliv program Barrandova. Vždy utrpím psychický šok. Pořád dokola jedno a to samý. To musí sledovat jedině nějaký masochista. Normální člověk to nedá.
halo
hodnocení

Tak co myslíte - jak dopadne Agáta? Aktuálně to pro ni špatně nevypadá :) Držíte jí palce, nebo je to podle vás jen beznadějná zlatokopka?
gumi

Neresime jine lidi.

Za me tahle diskuse dobre pobavila. Aneb kdyz si mravokarny plebs mysli, ze necemu rozumi a ze jeho nazor nekoho zajima.

Za me jsou ti lidi v pohode a klidne jim to vydrzet par let muze a treba taky az na veky. Ono vyjimecni lide byvaji temer vzdycky v necem divni a tihle dva maji spolecne to, ze maji radi audienci, jsou to exhibicionisti. A Soukup neni zadnej blbec, IQ ma zjevne nadprumerne.

ps: zkuste se zamyslet, proc resite jine lidi, burval :) No protoze jste konzumenti, zvedavi a hltajici bulvar. Jiny duvod tam nevidim.

halo
hodnocení

Máte celkem pravdu a přehled na to, že bulvár "neřešite" jako spousta jiných, co to údajně ignoruje, ale že jich je a zisky rostou *ua* Co naplat, i tohle dnes patří ke společenskému rozhledu *smich*

24.09.22 23:11
hodnocení

0x
Zapomeli ještě Dítě jaromira soukupa
halo
hodnocení

Až bude ditě na světě, bude třeba i Česko Jaromíra Soukupa *smich*

tak
hodnocení

0x

Působí něco jako potvora, podle jejích slov zřejmě asi uloví každého, na kterého si ukáže prstem. Možná jim to vydrží, možná ne. Čekají prý spolu dítě, ale i tak může Soukupa jednou vyměníit zase za jiného, jako ty předešlé.

halo
hodnocení

Na to jejich dítě je už hodně lidí zvědavých, bude to nejsledovanější zrození a další životní vývoj děcka v přímem přenosu, nejspíš celebrita od prenatálního věku :)
No, pár úchylů, co celý dny sedí u bedny to asi opravdu zajímá.
Normální lidi jedním uchem tam a druhým hned ven.

halo
hodnocení

Trochu pletete pojmy úchyl x normál, když TV sleduje 99% obyvatelstva, nebo je snad většina úchylná? *sok*
Ale z těch 99% nikdo normální nesleduje přiblblýho Soukupa.

hodnocení

0x

Tak dcérka je šikulka .. jaromírovi není co závidět .. humor přejde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]