Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PhotoFiltre free 7 a srdíčko

Od: pejo® odpovědí: 22 změna:

Mám dotaz. Jde o aplikaci free PhotoFiltre 7. Potřebuji udělat srdícko a do něj vložit fotografii. Děkuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

19.06.22 04:04
hodnocení

2x
hodnocení

Mám masky, fungují, ale srdíčko tam není. Sakra. Rady.

hodnocení

Nainstaloval jsem si PhotoFiltre X Studio a maska srdíčko tam není.

hodnocení

2x

Tvary jsou uložené v souboru s příponou .pfs v adresáři C:\Program Files (x86)\PhotoFiltre 7\Selections

Soubor .pfs je textový soubor, lze ho tedy otevřít a tím pádem i editovat nebo vytvořit v poznámkovém bloku Windows nebo kterémkoliv jiném progemu schopném pracovat s ryzími txt soubory.

No a pak si budete postupně otvírat ty nejjednodušší tvary (ikona Load shape) v Photofiltre a zároveň v poznámkovém bloku, abyste zjistil, jak to funguje.

První řádek - počet bodů

Druhý a další řádek souřadnice bodů x,y

Bod 0,0 je atypicky v levém horním rohu, osa x je svisle (+) dolů, osa y vodorovně (+) doprava.

No a můžete začít kreslit požadované srdíčko. Asi vych se poohlédl po nějakém prográmku, který by to zvládl alespoň částečně zautomatizovat. Hezký zbytek neděle.

No a nebo hezky poprosíte @juraja a on Vám možná ten soubor zkopíruje *frajer*

doplněno 19.06.22 16:37:

JJ, koukal jsem na video od @juraja a mám tam to samé, co Vy. Navíc to děláte jinak, než jsem naváděl v předchozím já. Narychlo jsem spíchnul soubor heart4.gif. Nahrajte si ho někam (stačí na plochu, v adresáři masks se mi z nějakého důvodu nezobrazuje) a zkuste to s ním. Ale je to kostrbatý, původní obrázek měl malé rozlišení.

Heart4.zip 3.11 kB
PhotoFiltre free 7 a srdíčko
hodnocení

Je tam jenom toto - desítky.

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #2

hodnocení

2x

Budou stačit tří?

Ulužit do složky Masks (Masky)

Jinak si je mužete stáhnout z netu.

třeba:

sylvey.free.fr/...

doplněno 20.06.22 04:01:

Tak ještě jednou, nevím proč se to nahrálo jako JPG

Tu to máte v zipu

heart.7z 152.69 kB
PhotoFiltre free 7 a srdíčko #3
PhotoFiltre free 7 a srdíčko #4
PhotoFiltre free 7 a srdíčko #5

hodnocení

0x

To snad raději v Power Pointu ..

hodnocení

Používám léta PhotoFiltre, ale nedělal jsem to, nebylo třeba. Teď to potřebuji a je to poprvé.

Práce na 3 minuty v PP

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #6
hodnocení

Prosím o pomoc. S Power Pointem jsem nepracoval. Jak na to? Mám lifebook s Windows 10. Děkuji

hodnocení

PhotoFiltre 7 jsem podělal a musel ho přeinstalovat a mám ho anglicky. Nedaří se to počeštit. Už to neumím.

hodnocení

Soubor StudioCZ.plg jsem si stáhl ze serveru SLUNEČNICE a je to česky.

hodnocení

Mám prosbu k uživateli JURAJA. V maskách nemám srdíčko. Můžete mi ho zaslat? Děkuji

hodnocení

Srdíčko mám v maskách a fotografie je po celé masce. Chci ji jen uvnitř srdíčka a okolo ne. Zašlu screenshot.

20.06.22 18:08
hodnocení

Jak to je

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #7
hodnocení

Dopracoval jsem se k tomu

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #8
hodnocení

Na ardhivy používám free aplikaci 7-Zip .

hodnocení

Asi zatím konečná.

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #9

hodnocení

U PowerPointu chtějí potvrzení o předplatném a na to kašlu.

22.06.22 19:03
hodnocení

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #10
23.06.22 23:02
hodnocení

PhotoFiltre free 7 a srdíčko #11

hodnocení

Jsou free aplikace, nahrazující OPEN OFFICE 2022.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]