Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nic neumím, 31 let bez prace co delat?

Od: gxko odpovědí: 10 změna:

Cau, je mi 31 let .. ano je to opravdu tak. Mám jen základní školu, upřímně už ani psát neumím.. jako tužkou :D. Nic jsem nedělal kašlal jsem na sebe, mám psych.problémy. Nemám nic našetřeno. Měl jsem jednou brigádu. Ale jsem dost sebevedomej, myslím si o sobě , že vše zvládnu jako práci a na všechny nadávám, že bych to zvládl taky *smich*. Myslím, že jsem zručnej, jen nemam praxi školu nic.. Nevím co dělat.
Nevím co je to mít vlastní prachy, ale myslí mi to jsem prostě dobrej člověk. Na co sáhnu to mi jde.
Né , že by se mi nechtělo pracovat za 20 000 měsíčně, ale jaký je váš plat? Mám jít někam do skladu 8h denně pondeli-patek a mít jen 20 tisíc cisteho? Vím jsou tam i bonusy, ale vím, že nějaký zedník co dělá sice 30 let tak má 70 tisíc čistého a vůbec se nenadělá..
Prosím nehejtujte mě, ale co byste dělali vy? Mám jít do práce za 20 tisíc? Není to žádnej troll.. je to realita. Nejsem nějakej špinavej, škaredej ani tlustej člověk. Naopak, vypadám pohledně. Jen prostě v životě nic nemám..
Díky tomu kdo tohle bude brát jako real.. Je to fakt podle pravdy, jen nevím co prostě dělat.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Troll

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zedník co nic nedělá a má 70 tisíc čistého? Tak toho bych chtěl vidět.

tomas13
Asi mladej od pana Lorence :D

pepik
hodnocení

8x
Dneska je všude práce plná prd..l.
Stačí jenom chtít.Holt budeš muset někde začít.ve skladu,ve výrobě.atd..
Kdo tě do těd živil.rodiče.?

tebi
hodnocení

7x
A z čeho tedy žijete? Proč je vám 20t čistého málo, když teď nemáte nic?To vás doma baví se pořád nudit? Co na to říká rodina, že nemáte práci tolik let?

jm
hodnocení

3x
Běžný člověk má pud sebezáchovy. Snaží se přežít. Někomu musí stačit 6800 a z toho vyživuje dítě. Je to o chtění, vůli, odhodlání.
Pokud chcete radu, jak mít peníze a nic nedělat... Takto žít umí je ti, co se narodili do bohaté rodiny. A i ti pracují, učí se...
Zkuste třeba vymyslet něco, co zachrání lidstvo. Patentujte nápad, pronajmete licenci...

hodnocení

1x

Připadáte mi, jako tvor, kterého ve svém díle kdysi pojmenoval Turgeněv - "líšnyj čelavěk." Tedy zbytečný člověk. Nikomu neprospěje, k ničemu není...

Docela by mě zajímalo, když se už 16 let úspěšně vyhýbáte práci, z čeho vlastně žijete. Kde berete peníze? Kradete? Vozíte železo do sběrného dvora? Přepadáváte pocestné? Děláte gigola? Žebráte u kostela?

Za minulého režimu byla dvě přísloví a i když ta doba je pryč, je to stále pravdivé:

1/ Bez práce nejsou koláče.

2/ Kdo nepracuje, ať nejí.

Vaše chování je krátkozraké. Jak to bude ve stáří? Žádný důchod nedostanete, pokud se jej dožijete. Jak by to bylo s případným onemocněním, třeba operací? Protože zdravotní pojištění si také asi neplatíte. Proč by se tedy o Vás měli v nemocnici starat, když jste ničím nepřispěl? Je fakt, že zatím jste mladý, ale jednou...Kde žijete? Jak řešíte nájem, platbu za odpady, za energie? Z čeho třeba platíte internet?

Na plné čáře selhali Vaši rodiče, za to, jak Vás vychovali, či lépe, nevychovali. Udělali z Vás lempla, Zdalipak teď Vás dotují?

Přestaňte se válet a berte první práci, kterou Vám nabídnou. Klidně i za minimální mzdu. Když nemáte nic, je dobrá každá stovka a ne ohrnovat nos. Jako záklaďák si nemůžete vybírat, u nás se kope v celé vesnici nový přívod elektřiny. Tam byste dělat mohl. Nebo začíná zrát ovoce, v nedalekých sadech shánějí lidi na trhání třešní. Prostě se zapojit, vydělat si. Pokud budete ležet, peníze za Vámi samy nepřijdou.

Stejně si ale myslím, že kecáte a smějete se, jak se lidé rozčilují. Třeba já. *tyty*Jaga.

hodnocení

0x

Vy neumíte psát ale řidičák jste udělal?

hodnocení

0x
Rada? Koukej jít někam makat ty rozumbrado! A pusť nebo přečti si pohádku O hloupém Honzovi..

17.06.22 11:34
hodnocení

0x

Netroll !

ltz
hodnocení

0x
Nemáte školu, nejste ani vyučen, nemůžete mít plat 40 tisíc. Tak 20 tisíc na to je je zase dost slušný plat. Když nevezmete práci za 20 tis, tak nic jiného nemáte, budete bez financí a žít musíte.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]