Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je nejdivnější věc, jakou jste kdy našli?

Od: paprikas® odpovědí: 11 změna:

Já jsem našel kdysi v řece papiňák a periskop z tanku, nobo nějakého transportéru. V lese jsem našel střechu auta, která trčela ze země. Asi tam někdo zakopal auto, nechápu. Na poli, daleko od vody jsem našel potápěčskou ploutev. A ještě jsem našel v knihobudce zvláštní lístek, na kterém byl obrázek svázané holky a napsané Tie time prank!

Ps: nevíte někdo, co znamená "prank"?

Jaká je nejdivnější věc, jakou jste kdy našli?
Jaká je nejdivnější věc, jakou jste kdy našli? #2
Jaká je nejdivnější věc, jakou jste kdy našli? #3
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
hm, tak tebe si fakt pamatuju... jestli hodláš pokračovat tímhle stylem tak se rozloučíme

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Souseda ve skrini. Rikal, ze ceka na tramvaj. Podle mne ale kecal. Vzdyt kdo by jezdil MHD jenom ve slipech. Podle mne mi chtel ukrast obleceni. Urcite se tam vplizil potaji. Ani manzelka o nem nevedela a to pritom zrovna spala ve stejne mistnosti.

hodnocení

Musíte si tu skříň zamykat.

Prank je drsný vtípek. Něco ve stylu když ti ve spánku někdo dá k uchu sirénu a zatroubí.

hodnocení

Zajímalo by mě, co tím obrázkem chtěl autor říct. Jestli je prank drsný vtípek, tak bych řekl, že mu přijde vtipné někoho svzovat. Nevím, jestli to má být vzkaz pro někoho, nějaká výzva či co? Co o tom soudíte vy?

tomaso
hodnocení

0x
Asi manželku.

hodnocení

0x

To takhle jednou volá žena "Pod postelí je pavouk" a vážně je*smich*

Jaká je nejdivnější věc, jakou jste kdy našli? #4

liska5
hodnocení

0x

V Brdech daleko od civilizace jsem potkala slepici. *alene* Asi vypadla nějakému dravci z drápů.

V podhůří Rychlebských hor na školním výletě jsem na lesní mýtině objevila sazenice marihuany. Byl hic, tak jsem je tomu někomu zalila vodou z potůčku. Nosila jsem ji v igelitce, což se nějaký čas dávalo k dobru ve sborovně, že jako úča...*smich*

Jo, a zuby ve vlaku na sedadle. Horní čelist zubní protézy...*smich*

dfghj

Jak víte že to byla marihuana a ne konopí seté, které vypadá skoro stejně a je legální pěstovat?

hugg*

Kapra uprostřed pole asi 1 km od rybnika.

A na stejným poli asi 200 vajec?

hodnocení

0x

V příkopě u silnice v lese, jedouc na kole, jsem našla dámskou večerní páskovou luxusní botu. Byla úplně nová, pásková, stříbrná, leskla se na sluníčku. Jinak bych ji přehlídla. Sednu na kolo, jedu dál a o pár metrů tam ležela druhá. Byl to krásný pár, nový, ale nebyla to moje velikost a na těch vysokánských tenoučkých podpatcích bych se stejně neudržela. *tanec* Občas si na to vzpomenu a lámu si hlavu, proč je někdo hodil v lese do příkopu.

Nedávno jsem jela autem po hlavní silnici, v lese na křižovatce plechový přístřešek autobusové zastávky. Chtěla jsem si za něj odskočit. Po vystoupení z auta mi bylo něco divné. V té čekárně totiž stál velký plyšový rezavý houpací kůň. Asi tam odpočíval, než se vydá dál.

Ze Sázavy jsem vylovila plovoucí igelitku. V ní byly dvě červené rumba koule. Krásně zněly. Asi uplavaly nějakému muzikantovi. Prima doplnily naše večerní sezení u táboráku.

Daleko od cest a civilizace jsem v lese na houbách v houští našla pěkné jízdní kolo. Myslela jsem si - houbař. Když jsem se tudy asi za 2 hodiny vracela, kolo tam bylo pořád, kolem nikdo. Tak nevím, zda tam dosud stojí. Od té doby jsem tam totiž už nebyla. Jaga.

hodnocení

0x

Na záhoncích na naší zahrádce každou chvilku najdu kousíček skla. Nechápu to. Kolem nás žádná cesta nevede, sousedy také nepodezřívám. Jakoby padaly z nebe, jeden soused si myslí, že to zanesou práci, snad straky. Večer zaleju, prohlédnu záhondy kvůli plžákům, nikde nic a ráno tam leží zase sklíčko.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]