Nejste přihlášen/a.
Víte jak si u moře spálíte nohy, když budete bez ponožek? Já jo.
Andreo, četla jsem ten článek na netu dnes taky. Ano, ženám se na mužích nelíbí slipové plavky, spodní prádlo pod plavkami, ponožky v sandálech, zlaté šperky a další věci.
Mužům se na ženách nelíbí leopardí vzory, ledvinky kolem pasu, punčocháče do sandálů, legíny mimo sportu a další...
Strojím se tak, abych se dobře cítila. A také si oblékám to, co mám. Protože nějaký módní guru něco zavrhne, nehodím to do popelnice. Chodím na výšlapy, okolo 15 km. Mám sportovní sandály, na léto jsou prima. Do nich ponožky. Proč? Neodřu si o pásky nohy. Když se potím, ponožky pot zachytí. Je to pořád lepší, než smradlavě propotit ty boty. Z ponožek to vyperu, z bot ne. Boty jsou dražší záležitost, než pár ponožek. Takže co je komu do toho, v čem jdu?
Pokud jde někdo 200 m do cukrárny na dortík a zase zpátky, ať si bere, co chce. Já na svou dlouhou trasu, kdy šplhám třeba po kamenech, přes kmeny apod. si vezmu to, v čem se cítím dobře. A to jsou ponožky, móda nemóda. Jaga.
To pravidlo sandálů bez ponožek se hodí pro Španělsko, Itálii,..My nejsme ve Středomoří, u nás je v létě po ránu někdy i pod 10 stupňů, tak si ty ponožky /nízké/ klidně vezmu a v odpoledním horku mohu jít zpátky bez nich. Módu si nenechám diktovat, vyberu su si to použitelné a to si přizpůsobím...
Základním pravidlem módy je, že musí být nepraktická. Když byly moderní "turecké" kalhoty nebo holinky, vypadalo to hrozně, ale splňovalo to tu nepraktičnost. Když je něco praktické, je to prostě hrůza, pokud jde o módu.
Jen se divím, že ten mýtus, že ponožky do sandálů se nesmí nezbořila ani firma Dedoles se svými obrázkovými ponožkami. Nač takové ponožky, když nejsou vidět.
Kdy vypadá hrozně? Ty ponožky, boty, nebo ten, kdo je nosí? Proč se nedá chodit po pláži v sandálech? Já to tam několikrát za 10 let udělal a bez problémů.
V sandálech chodím jedině bez ponožek. Sbírat prach do ponožek a potit se v nich je mi nepříjemné a znám lidi co vyloženě takto v ponožkách a v sandálech smrdí (od noh). Oni to necítí, ale druhý ano. Bosé nohy od prachu opláchnete a jdete dál. Jak komu to prostě vyhovuje.
Jít v sandálech bez ponožek nějakou delší nebo členitější trasu je značně nepohodlné a nepříjemné, ale někde mezi lidma si na doporučení ponožky neberu (prej abych nevypadal jak tydýt ). Holt teď je taková pošahaná móda... tričko či košile ven z kalhot, roztrhané džíny... skvělé jsou také kalhoty, ve kterých když se holka ohne ke zboží ve spodním regálu, tak ji vidím až do análu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.