Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dobré mít v sedmé třídě sami jedničky

Od: met odpovědí: 11 změna:
Je dobré mít v sedmé třídě sami jedničkyQer

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Je to super ale pro budoucí život to nemusí znamenat mnoho

hodnocení

4x
Jedničkář a čeština na skřipci.

jm
hodnocení

2x
Tak my máme jistotu, že tazatel samé jedničky nemá... Aspoň z češtiny ji mít nebude.
Jsem toho názoru, že samé jedničky můžou dítě na prvním a druhém stupni ZŠ negativně ovlivnit. Přijde na střední, zjistí svou nedokonalost a buď se zhroutí nebo může být lajdákem ... Záleží na kvalitě dané ZŠ.
Potkal jsem však tři slečny, které měly školu na prvním místě. Velmi chytré a dnes úspěšné. Až do maturity neměly jinou známku než 1.
Jde o to neusnout na vavřínech a makat, hledat lepší cesty a studovat nad požadavky učitelů.

hodnocení

1x
Jak se to vezme, ano i ne.
Ale berte to tak, že to neuškodí.

ltz
hodnocení

1x
Ptáš se, ale určitě víš, že to dobre je. Dodá ti to i sebevědomí a vlastně už ted se ukazuje, že máš i na další studia, tak si to nezkaz. Třeba z tebe jednou bude lékař.
Ano...bude z ní lékař, který, která zvládne nejednu operacY ;)
ltz
Tak, tak. Gramatika nic moc, ale třeba se hoch jenom 2x překlepl. Ale vycházejí mu jedničky, píše.

hodnocení

1x

Mete, děláš si srandu. Kdo v 7. třídě napíše "sami jedničky", ten je nikdy nemůže obhájit. Protože z češtiny je to minimálně trojka.

Jinak mi připadá, že tady trolíš. V každé třídě je dobré mít samé jedničky. To Ti není známo? Jenže každému se to holt nepovede. Proto se aspoň posnažit, ať tam je těch ostatních známek co nejmíň.

Někdy se člověk zasměje. V TV byla vědomostní soutěž, s manželem jsme se dívali. Byla otázka na dávného českého spisovatele a název jeho díla. Soutěžící nevěděl, já ano. Manžel se zeptal: "Tohle jsem opravdu nevěděl, odkud ty to víš?"

Hlavou mi bleskla vzpomínka na školu, 50 let zpátky, kdy jsme se o tom učili. Povídám: " Bylo to asi tam někde schované v hlavě a nikdy jsem to nepotřebovala. Až teď to najednou vyskočilo jako ze šuplíku."

Proto se Ti nikdy nic neztratí, i když to třeba 50 let nebudeš potřebovat. Ale jednou se naopak všechno může hodit. Jaga.

tebi
Jo, učit se milion nepotřebných věcí na to jsou Češi jedničky, rozhodně by bylo bývalo lepší, kdybychom se učili to, co budeme potřebovat v praxi. Takže např. ZŠ pouhých 7 let, pak mít víc praxe. Aby děcka ze školy prostě něco uměly.

makk
hodnocení

0x

Už podle toho nadpisu je zjevné, že tebe se to netýká.

dada*
hodnocení

0x

když tak samé jedničky, ale není to podmínkou, záleží na mnoha okolnostech dále,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]