Nejste přihlášen/a.
Ach jo. A má odpověď zní, že ty Vaše psychické zvláštnosti za obsáhlejší sdělení opravdu nestojí. A jestli si nedáte poradit, tak alespoň vynechte některé opravdu těžké bláboly. A těch máte v obsahu toho Vašeho elaborátu opravdu hodně.
Ta konina, že jste si po vypití kávy založil živnost a pracoval 22 hodin deně, je fakt na
. Prostě co odstavec, to konina.
Inu, "lehnul" jste si zde před nás a asi jste i očekával, že si mnoho lidí pomyslně "kopne". Stalo se, lidé si rádi kopnou, obzvlášť když jsou ve skupině, tam se cítí silnějšími. Mně třeba zajímá, jaký byl motiv/důvod pro to "hraní rolí", proč tomu tak bylo a na koho mělo to "divadlo" mít efekt/dopad? Psal jste o více rolích, tedy to chápu - ve škole jste chtěl vyniknout před ostatními a doma zase vypadat jako vzorný syn, jež se svou disciplínou dokáže vyrovnat i chlapovi, co se vrátil z vojny?
Některé věci co píšete mi přijdou až moc přitáhlé za vlasy, např. objevení kávy a její vliv na vaši prac. výkonnost/vytíženost. Omdlévání u PC..Nicméně text jako takový je, až na to my/mi, vcelku čtivý a zajímavý z určitého úhlu pohledu. Asi bych zvládl i jeho delší podobu.
Cením i tu sebereflexi a ať už poruchu máte, či nikoliv, těchto příběhů není nikdy dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.