Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je nejlepší čas najít si kluka?

Od: holka* odpovědí: 7 změna:
V kolika jste si našli protějšek? A jak jste se seznámili? Kdy je nejlepší čas, a kdy je pozdě? Díky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

4x
Pro dívku je nejvýhodnější čas k seznámení bezpochyby v časovém okně cca 17 až 28 let věku.

hodnocení

3x

Nikdy není pozdě, láska kvete v každém věku;)

hodnocení

1x

První opravdový vztah v 19, náhodou, kdykoliv, nikdy.

hodnocení

1x

Od 16ti do devadesáti, věk není rozhodující. Už to zde zaznělo, láska kvete v každém věku.

tebi
hodnocení

0x
Užijte si ji, zamlada, čím budete starší, tím víc budete mít raději svůj klid a nebudete se chtít nikomu přizpůsobit, takže na prahu 60 vám bude nějaký vztah srdečně ukradený:) aspoň mi ano. Mi je míň, jsem vdaná, ale moc se nemusíme a další vztah bych už nechtěla.

hodnocení

0x

Co nejdřív. Jak roky půjdou, přijde čas, kdy k sobě nebudete už hledat KLUKA, ale DĚDU. Proto začněte, dokud jste mladá, máte zájem o seznámení a snahu přizpůsobit se. V pozdějším věku to už tolik nejde, neboť zvyk je železná košile. *smich* Jaga.

doplněno 11.06.22 16:19:

Poznala jsem ho, když mi mělo být za dva měsíce 18 let. Něco uvnitř mi řeklo, že je to ten pravý. Za 2,5 roku svatba, po 2 letech 1. dítě, za dva roky druhé. Jsme spolu dodnes, v dobrém i zlém, jak jsme kdysi v roce 1975 slíbili v Kutné Hoře, v chrámu sv. Barbory. A když to dobře půjde, za 3 roky oslavíme zlatou svatbu. *pusa*

olinl
hodnocení

0x

Což o to, najít si chlapa, to může žena téměř kdykoli.. Pokud žena přemýšlí o budoucnosti s vlastními dětmi, tak děcka mít ideálně do třicítky. Jak napsal/a tebi, čím je člověk starší, tím chce mít už větší klid, děti do čtyř let dají nejvíce zabrat, potom jsou samostatnější. Každý jsme na tom ale s životní energií jinak, takže i do čtyřicítky by se s děckem dalo počítat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si najít kluka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]