Nejste přihlášen/a.
Co nejdřív. Jak roky půjdou, přijde čas, kdy k sobě nebudete už hledat KLUKA, ale DĚDU. Proto začněte, dokud jste mladá, máte zájem o seznámení a snahu přizpůsobit se. V pozdějším věku to už tolik nejde, neboť zvyk je železná košile. Jaga.
Poznala jsem ho, když mi mělo být za dva měsíce 18 let. Něco uvnitř mi řeklo, že je to ten pravý. Za 2,5 roku svatba, po 2 letech 1. dítě, za dva roky druhé. Jsme spolu dodnes, v dobrém i zlém, jak jsme kdysi v roce 1975 slíbili v Kutné Hoře, v chrámu sv. Barbory. A když to dobře půjde, za 3 roky oslavíme zlatou svatbu.
Což o to, najít si chlapa, to může žena téměř kdykoli.. Pokud žena přemýšlí o budoucnosti s vlastními dětmi, tak děcka mít ideálně do třicítky. Jak napsal/a tebi, čím je člověk starší, tím chce mít už větší klid, děti do čtyř let dají nejvíce zabrat, potom jsou samostatnější. Každý jsme na tom ale s životní energií jinak, takže i do čtyřicítky by se s děckem dalo počítat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.