Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace whatsapp - sprava uloziste

Od: jendi odpovědí: 2 změna:
Zdravim, dnes jsem se dozvedela, ze aplikace whatsapp a vse s ni spojene - poslane fotky,videa,hlasovky a hlavne i zpravy se ukladaji do pameti telefonu a kdyz dojde pamet v telefonu je nutne smazat treba chaty apod. Coz me dost znepokojuje jelikoz chaty vcetne fotek odeslanych atd mazat logicky nechci jelikoz to celkem slouzi i jako vzpominka a rada si procitam stare zpravy...
Co to je za dementni vymysl? Cekala jsem ze to bude jako messenger nebo instagram...
Tak me to ted desi ze mi casem whatsapp sezere celou pamet telefonu a budu nucena neco mazat :(
Stalo se vam nekomu ze jste byli nuceni smazat kvuli pameti a prisli tak o historii konverzaci?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

0x
Tak logicky to závisí na tom,kolik toho tam máte, stovky videí už něco zaberou... samotný chat má pár MB. Ale při dnešních objemech úložišť v telefonu bych se toho nebál...

hodnocení

0x
Nevim jak to mate nastavene, mne se nic do pameti neuklada, fotky se mi ulozi do galerie s nazvem alba whatshap, ty ktere nepotrebuji mazu po zhlednuti, zajimave ulozim do svych alb a pisemne rozhovory okamžitě smazu, Nechávat to tam vsechno je neúnosné,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]