Holky, když jste dostaly zásnubní prsten, líbil se vám hned na první pokus nebo jste ho měnily? Mám takový pocit, že mě přítel bude brzy žádat o ruku, ale má úplně jiný vkus než já. Mám mu tak nenápadně naznačit, jaký se mi líbí nebo to nechat na něm? Popřípadě je pak hloupý mu říct, že se mi nelíbí? On má rád takový kýčovitý styl šperků, ale já bych si zásnubní prsten představovala v minimalistickém stylu. Děkuji
Místo toho, abyste byla ráda, že si vás chce vzít, už dopředu remcate nad dárkem. Tohle udělat mě, tak žádná svatba není...
terrezz
A tyto dvě věci se vzájemně vylučují? Omlouvám se jestli se vás to nějakým stylem dotklo, ale z mojí strany to byl pouze dotaz. Nehledě na to, že jemu jsem nic o prstenu neřekla.
Zásnuby jsou zbytečný přežitek. Stačí se domluvit na termínu svatby a je to. Pak jen zajít na úřad vyjednat obřad.
smode2
Přesně tak. Normální lidé se v dnešní době spolu domluví a jdou rezervovat termín. Doba kdy byla nevěsta hezká naivka a ženich king co všechno zařídí je pryč.
Líbil se mi hned, mám nádherný zásnubní prsten. Na dárky ani šperky si moc nepotrpím, ale když nějaký šperk od manžela dostanu, vždy to stojí za to. A i kdyby se mi nelíbil, určitě bych ho neměnila, protože pak už by to nebyl zásnubní prsten.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.