Nejste přihlášen/a.
Holky, když jste dostaly zásnubní prsten, líbil se vám hned na první pokus nebo jste ho měnily? Mám takový pocit, že mě přítel bude brzy žádat o ruku, ale má úplně jiný vkus než já. Mám mu tak nenápadně naznačit, jaký se mi líbí nebo to nechat na něm? Popřípadě je pak hloupý mu říct, že se mi nelíbí? On má rád takový kýčovitý styl šperků, ale já bych si zásnubní prsten představovala v minimalistickém stylu. Děkuji ![:) :)]()
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tomaso
9x
Místo toho, abyste byla ráda, že si vás chce vzít, už dopředu remcate nad dárkem. Tohle udělat mě, tak žádná svatba není...
pb®
0x
Líbil se mi hned, mám nádherný zásnubní prsten. Na dárky ani šperky si moc nepotrpím, ale když nějaký šperk od manžela dostanu, vždy to stojí za to. A i kdyby se mi nelíbil, určitě bych ho neměnila, protože pak už by to nebyl zásnubní prsten.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]