Jak píše berger: Není metr jako metr. Teď jsem porovnal a vyfotil krejčovský minimálně 20 let starý často používaný a svinovací min. 15 let starý. Sedí to na 140cm na milimetr.
Mám voko z Kašparovy krávy prostě jsem předpokládal to, co všichni. Krejčovský se časem natáhne. Tomuhle asi ještě nedozrál čas. Zase je ale naděje že když se začne věkem natahovat bude občas ukazovat i přesně. Tak jako stojící hodiny.
Není metr jako metr.... To je ten důvod, proč, když potřebuji něco přesně, měřím mým metrem a s ním to jdu i objednat. A na místě to porovnáme. Chci metr něčeho měřený tímhle metrem. Ano, takže to máme 100,5 cm.... Třeba OKZ odmítám zaměřovat, ať si je zaměří ten, kdo je bude vyrábět .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.