Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Požadovaná capche- nikdy nebylo tolik

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

Poslední dny se po přihlášení na web (různé stránky) objeví požadavek na kliknutí na obrázky se semafory,autobusy,kopci apod. S hláškou,že z adresy je příliž přihlášení (nebo tak nějak) Poskytovatelem internetuje NeTv. Nikdy to nebylo 5x ze 7 přihlášení,ale 1x za týden. Kde je chyba?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chyba je v tom, že nemáte pevnou IP adresu, ale IP Vám přiděluje poskytovatel z "balíku" podle potřeby. Takže stejnou IP jak máte dnes Vy, měl minulý týden někdo jiný (který má stejného poskytovatele) a na internet poslal takové množství dotazů, že je mnohými weby považován za robota, proto ta captcha. Pokud jste ten "tazatel" nebyl přímo Vy.

No já bych tu teorii upravil, sice může být, ale problém jsou spíš NATy, tedy stejnou ip se prezentuje třeba několik stovek přípojek.
To pak má řešení zažádat si o svou veřejnou IP. To je nejjistejsi co pomůže, pokud problém nejsi ty a tvá přípojka.

hodnocení

Děkuji za info,dnes je kupodivu klid - takže budu asi urgovat poskytovatele internetu . I když jsem byl třeba na 20 stránkách během 30 min (hledal jsem prodejce nějakého zboží) tak se to neobjevovalo.

hodnocení

0x
Napřed si zkontroluj jestli nemáš zapnutý anonymní režim prohlížení nebo úplně zakázané cookies. Obojí tyhle požadavky na cptscha vyvolává. Taky zapnutá VPN. Teprve pak bych to řešil s poskytovatelem. Nejčastější příčina problémů s počítačem bývá mezi opěradlem židle a klavesnicí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]