Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s půjčkou Home Credit

Od: vladka79 odpovědí: 6 změna:

Prosím máte někdo zkušenost s půjčkou od Home Credit?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Prečti si co je RPSN a podívej se na podmínky půjčky. To by mělo stačit k tomu abys si půjčku rozmyslela.

ddasa*
hodnocení

0x

Moje zkusenost je s Home Credit je dobra,kdyz neni nikdo jiny,kdo pujci,kdyz penize nutne potrebujes je to reseni.Mela jsem od nich 2x pujceno a vse o.k. pochopitelne jako kazda pujcka se splaci a dluhy zerou z misy*placni* kazdy musi vedet sam.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Mrkni se kolik zaplatíš celkem při určité pujčené částce.Taky jsem od nich měl půjčeno,vše v poho.Něco jako cetelem.Ale pamatuj že za všechno se platí.

dzordz*
hodnocení

0x

1. Je tam tuna chyb v textech,

2. Proč budete krom Home Creditu platit ještě někomu třetímu? Proč si to neseženete přímo od nich?

hodnocení

0x

Peníze vám sice půjčí Homecredit, ovšem přes zprostředkovatele, takže s dalším poplatkem.

A nevěřím, že bude malý jak na další stránce píší.

Tady: 2. Je u vašich půjček vysoký úrok?
U našich půjček není žádný úrok ale nízký poplatek.

Jenže pokud si dáte žádost o jakoukoliv jejích půjčku, tak dole je drobným písmem:

Poplatek za zpracování půjčky je 25% z půjčené částky na období 21 dní. RPSN 454%

...

Takže, když už si beru půjčku od Homecreditu, tak jdu ke zdroji: Homecredit.cz

...

A zkušenost osobní mám dost dávnou (10let?). Koupil jsem zboží na splátky, v pořádku splatil, nebyl důvod k problémům.

Máti má od nich Kreditku a v pohodě. Občas půjčí, splatí a jede dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]