Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často doma uklízíte?

Od: tynus odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, jak často doma uklízíte? Já jednou za max. 7-10 dní velký úklid celého domu. Zbytek podle potřeby- nádobí, prádlo, odpadky, koupelna a kuchyň skoro každý den. Setkala jsem se s názorem, že jsem špindíra, když neuklízím častěji, jenomže dělám 12h směny a prostě se mi po práci fakt nechce. Jak to máte vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x
Já mám bordel furt:) Já dělám různě, i 16:) a děcka mi nechtějí pomoci, tak nestíhám.Ale protože to nepovažuji za tragédii ,tak to neřeším. Ke mně skoro nikdo nechodí, nikoho nezvu, tak to neřeším...Lidi, co řeší nesmysly typu- pomlouvají že není uklizeno zásadně domu nervu, chudáci, když nemají jinou práci, tak doma uklízí, jejich problém.

asdasdf
hodnocení

0x

Malý úklid jako zametání, nádobí, prádlo každý den. Každý týden malý úklid po celém domě-vysávání, mytí zeme. Velký důsledný tak za měsíc i víc-praní záclon, utírání prachu na nábytku apod.

xd
hodnocení

0x

Když mám v baráku velký bordel. Nádobí zhruba každý den podle potřeby

hodnocení

0x

4x ročně

Byt má sloužit mne, né já bytu*smich*

jendad

No tedy . Sociálky také? To musí ten hajzlík vypadat *smich*

No řekl bych, že čistě*smich*

Jak často doma uklízíte?

hodnocení

0x

Uklízíme podle potřeby. Okna mě kdysi naučila babička-tchyně umývat 4 x do roka. Na Vánoce, Velikonoce, pouť a posvícení. Ona na to držela, přišli hosté, tak aby byl pořádek. Dělám to tak pořád, i záclony peru, ačkoliv se dnes už žádná pouť a posvícení nedrží.

Povlečení jednou za 14 dní, pokud se člověk moc nepotí. Zametání a nádobí denně, luxování zhruba 2 x týdně, k tomu i prach po nábytku. Jsme dva a tak nepořádek nenaděláme. Navíc je děda hodný, občas sám umyje nádobí či vyluxuje on. Já zato pořád vařím, to on neumí.

Nemusí být pořád všechno jako sklo, bez sebemenší šmouhy, ale říkám si, že kdyby někdo nečekaně přišel, abych se nemusela stydět.

Jednodušší než pořád uklízet je snažit se pořádek udržet, dávat věci na místo...Ale to je těžké a občas se to nechce dařit. :-D Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]