Dneska jsem byla na rande přes seznamku. Ano, jsem blbka, zdržte se prosím komentářů typu “přes seznamku nenajdeš nikoho normálního”. Šli jsme ven a celou dobu to bylo jen já já já, o mě se vůbec nezajímal. Vykládal něco o těžkým životě, jak musí chlastat, aby zahnal špatné myšlenky a blablabla. Sám vypadal jak brambora a pořád se navážel do žen a vlastně mi na něm vadilo úplně všechno. Takže jsem zvolila přítele na telefonu a s kamarádkou jsme sehráli divadlo, že musím akutně do práce, ja vim, je to trapný, ale už jsem fakt nemohla. Teď mě neustále bombarduje, kdy bude další rande, že jsem moc fajn atd. Jak mu mám slušně a mile napsat jsi egocentrický narcistický dement, už tě nechci nikdy vidět? :D zablokovat si ho nechci, chci aspoň aby věděl na čem je. Měli jste taky někdy “nezapomenutelný” rande?
Dobrý den, vyvarujte se tvrdého hodnocení či urážek - mohl by Vás potom pronásledovat a obtěžovat. Zkratka mu sdělte (až se ozve), ze nepreskocila jiskra, ze jste přesvědčena, ze nepreskoci ani později a ze tímto s nim ukoncujete veškerou komunikaci. Nic dalšího už nevysvětlujte a ukončené hovor. Zdravím!
Neshazuj se, znám několik dvojic, co se našli přes seznamku a fungují. Jen ta pravděpodobnost, že natrefíš na spřízněnou duši je malá.
Napiš mu, že v žádném případě nemáš zájem pokračovat. A že jsi ho možná zaujala hlavně proto, žes vydržela poslouchat jeho sebeprezentaci. Buď stručná, víc nevysvětluj. Tak to prostě v seznamkách chodí. On musí sám pochopit, jak na druhé působí .
Stačí mu napsat, že se omlouváte, ale na další schuzku už nepřijdete. Je to slušné, ozvat se, ale nemusíte mu psát nějaké vaše pocity, vlastně je to cizí člověk. To jenom jako hlavně aby více už neotravoval. A kdyby, tak potom už nereagovat. On s takovým chováním, ať si hledá sobě podobnou.
Nejsi můj typ a proto rande nebude.Stejne se divím, já bych si s dotyčným aspoň chvíli psala,abych viděla co je zač-dement se pozná dost brzy i přes písmena.
Měla jste mu říct rovnou na férovku, promiň, nejsme filozoficky kompatibilní, proč hledat výmluvy a dávat tak zbytečné naděje. Tak hodně štěstí pro příště
Jednoduché řešení, nenavázat delší přátelský a intimní vztah? Bez kouska času, každý z vás řeší jen sebe. Tak zůstává kámoška a on zůstane sám. V čem je špatný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.