Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka pro ženy: Fakt koukáte mužům na zadek?

Od: jirkac odpovědí: 13 změna:
Poslední dobou víc a víc čtu že holkám se líbí na mužích zadek. Jak si to mám vysvětlit? To ženy fakt koukáte mužům na zadek? Je to zvláštní měl jsem pocit že je to jen naopak ..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Protoze v zadni kapse kalhot nosi chlapi srajtofli.

hodnocení

3x
Jasně že koukám mužům na zadek.. Pohled na krásný pánský zadek je úžasný, ještě když je krásný i zbytek ;) Samozřejmě tedy nekoukám jen na zadek *smich*

pb®
hodnocení

3x

Na zadek i na předek a taky na ruce a nohy, zkrátka vybrané jedince skenuju od hlavy k patě.

liska5
hodnocení

2x

Líbí se mi u chlapa pevná prdelka. Zato mne odradí prdelatý ixatý měkouš...

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. No jasně že jo. Když má muž hezky úzké boky a pěkný pevný zadek, je to příjemný pohled. A když se nad ním klenou dobře rostlá široká ramena, je to prostě pěkný. Ida

tebi
hodnocení

1x
100x víc sexy je mozek, bez něj ho krásný zadek nezachrání...
idanova*

Nesmysl. Když stojím ve frontě k pokladně, pohled na krásný zadek muže mi zpříjemní čekání. Jeho mozek mě nezajímá. Ida

tomaso
hodnocení

1x
A jak takový krásný pánský zadek vlastně vypadá? Pánové obvykle ale nenosí upnute kalhoty, aby to šlo nějak poznat,ne?

michaell
hodnocení

0x

pokud je na co kouknout tak ano. pokud je plochej tak většinou se kouknu jen jednou a pak už ne, protože není na co :D ale ano, přece jen zadky jsou sexy.

hodnocení

0x
Nojo, koukla zase.

etana*
hodnocení

0x

Udivuje mě ta otázka. I ženy, nezanedbatelná část přírody, mají sexualitu. Jednadvacáté století a představy jako v středověku.

olinl
hodnocení

0x

Trochu odbočím-jedna kolegyně razí teorii o "velikosti bot" - porovnává délku chodidel s délkou pánského přirození. Na zadek chlapů moc nekouká..

liska5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]