Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomím srdce jednomu nebo oběma? Jsem v šoku

Od: evee odpovědí: 7 změna:
Začínám střízlivět po tolika hodinách nespavosti, a uvědomuji si, co se to vlastně stalo.Nepiju, jsem stydlivý introvert, co neznám kluby, nehulím a kluka jsem měla jen jednoho. Takže se v tom extra nepoznávám.Moje nejlepší kamarádka chodila s mým spolužákem a ten je zároveň můj kamarád (parták, kámoška). Jí to nevadí, vychází s ním když musí, ale i když měl novou holku, tak nežárlila. Každopádně kdybych něco měla s jejím ex, nemusím říkat jak divné by to bylo, asi by mě utla, já vlastně nevím...všichni se známe 3-4 roky, a opravdu mě nepřitahoval.Když se moje kamarádka před 2 lety rozešla s tím mým kámošem, byla chvíle, kdy mi začal dávat najevo zájem. Dost neodbytně a odvážně na to, že jsem tehdy byla zadaná. Sešla jsem se s ním, abych mu řekla, že to nejde, že jsem stastně zadaná, že je ex mojí bff, ale že na to zapomenu, a budem stále přátelé. Vyprávěl mi, že i když chodil s mojí kamarádkou, tak se cítil provinile protože myslel na mě...Od té doby to bylo v pořádku, jen můj první vztah začal troskotat, můj ex se zbláznil do duchovna a začal se ke mě chovat povýšeně. Tehdy se ten kamarád snažil být oporou, naštval se na mého ex, říkal že nedokáže vidět jak se ke mě někdo takhle může chovat a když jsme se rozešli, měl radost. Je to pár měsíců, kdy mi opět začal naznačovat zájem, a já řekla ne. Jednak myslím že na něj jen leze jaro, jsem po rozchodu a to poslední co chci je začít vztah. Jenomže...Měla jsem včera výpadek, co se mi nikdy nestal. Maturovala jsem, nikdy jsem nebyla tak ve stresu, vlezlo mi to na mozeček i do psychiky, volala jsem s nejlepší kamarádkou, držela mi palce a v den kdy jsem maturovala ve škole a čekala na zkoušky atd. mi dost pomáhal její ex, měl strach o mou psychiku, staral se o mě, když jsem odmaturovala pořád jsem byla v šoku kdy mi to nedocházelo, společně jsme šli s přáteli do restaurace, kde jsme ale tvrdli až do noci, kdy mi nejel autobus. Spontánně jsem jela s ním vlakem, že přespím u něj...ano zní to divně ale přespávám u něj běžně, akorát ne sama.V noci jsme se dostali k vyprávění, o tom jaké vzkazy dostal na maturáku do obálky a řekl že si srovnal písmo vzkazu s mým písmem které viděl včera v mých poznámkách na maturitu a ví že jsem to napsala já. ,,Líbíš se mi" přiznala jsem to, protože se ostříhal a vypadá líp než kdy před tím. pak mi řekl, že se od někoho dozvěděl, že jsem ho tehdy chtěla políbit (a při té konverzaci jsme vedle sebe leželi), ale nebyli jsme tam nikdy sami tak jsem to neudělala. Začala jsem se cítit divně...řekla jsem že je to pravda, ale že jsem tehdy něco vypila a řekla jsem to ze srandy před holkama.Asi Vám teď budu znít jako blbec, ale nevím co přesně se stalo, snažila jsem se mu vymluvit jeho plané naděje, ale během toho slovního a pak i fyzického škádlení, se nám zvedla hladina hormonů. Najednou jsme leželi vedle sebe v silném objetí, a něco se stalo. Nebylo to erotické, ale přiznali jsme si, že nám oboum tohle chybí. Doteky, pocit jistoty, plná náruč a teplo. A v tu chvíli všechno zapadalo, a rozjelo se to. Vím jen že jsem mu řekla, že mu nic neslibuju a že si neuvědomuju střízlivě co dělám, celé poslední dny jsem se chovala jako někdo jiný a v tu chvíli mi došlo, jak jsem mi po rozchodu chybí vášeň, a chvíle zoufalosti nastala.Celou noc jsme nespali, tiskli jsme se k sobě, líbali, sáli, ale dál to nedošlo. Dojela jsem domu pozdě, pořád jsem se cítila ve stresu, jako že maturuju, zároveň jsem z relaxovaná a nevyspalá ...a ted si říkám co že se to sakra během jediného dne všechno stalo? On nejspíš doufá v nejbližší možnost to zopakovat. A nejlepší kamarádka mi několikrát volala ohledně toho jak dopadla moje maturita. Já to nemůžu zvednout.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Děvče a to se chlubíš nebo si stěžuješ? O jakém šoku to píšeš? Nejsi kapku exibionista. Voláš kamarádkám, píšeš na veřejmost lidem, kteří tě neznají, nevědí a řeší situace, kdy jde mnohdy o život. Vzpamatuj se a zapoj mozek!

hodnocení

1x

To je volny prepis nejakej poviedky z cervenej kniznice?

mate59
hodnocení

0x

Jako příběh je to dobrý.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, také jsem v šoku, jaká jste grafomanka. Písmenek značně, ale obsah k nepochopení - těžko potom radit. Udělejte nám zde jen krátký sestřih (výpisky) děje. Zdravím!
doplněno 24.05.22 20:06: evee - kamarádce nic neříkejte (i když ten chlapec je pro ni už minulost) a co už se stalo neřešte. Jako partnera ho nechcete, tak se s nim už nestykejte. Zbavte se stresu, nerozebirejte co se stalo a život jde dal.
evee
hodnocení

Cítím se vinná za to, že jsem v maturitním stresu líbala bývalého kluka mé nejlepší kamarádky. A bez těch okolností, a vysvětlení vztahu mezi námi 3 to ale zní hloupě, nevím zda jí to mám říct, a nevím co mám dělat s ním, protože jsem ho vždy odmítla, dával mi najevo zájem i když jsem byla zadaná, a zkrátka je to skvělý člověk, ale v něm partnera nevidím. Co se stalo po maturitě, že jsem podlehla, protože toho na mě bylo moc se mi nikdy v životě nestalo, jsem zmatená a nevím jak se s oběmi stranami vypořádat.

ltz
hodnocení

0x
Nejlepší kamarádky si říkají úplně všechno. Vy ji znáte nejlépe a určitě si umíte představit jak by asi reagovala. Kdyby jste se jí svěřila, tak by se vám i ulevilo, probraly by jste to a na něco přišly. Myslím, že by vás měla chápat, co se stalo, kdyz ji vse popište jako třeba tady. Navic s tím klukem už nic nemá, takže ublížit jste ji nemohla. Stávají se horší věci. A třeba nakonec se do něj i zamilujete.

hodnocení

0x

To je námět na nějakou telenovelu, typu "Chozé nepřijel."

Uvědomte si, že lidé se scházejí a rozcházejí. Ten Váš kamarád, kterému jste v současné době poskytla pozornost, už s Vaší kamarádkou nechodí. Tím se ale nestává bezcenným pro ostatní ženy. Klidně s nim může chodit nějaká jiná, TŘEBA PRÁVĚ VY. Tak z čeho máte výčitky? Kamarádka ho už nechce, klidně teď můžete být na řadě Vy.

Nechápu množství těch zlomených srdcí. To myslíte, že jste ublížila:

1/ svému prvnímu partnerovi, se kterým jste se už dříve rozešla?

2/ svému kamarádovi, se kterým se rozešla Vaše kamarádka?

Kozel aby se v tom vyznal. Takový román opravdu nikdo nebude číst. Navíc, ten výraz "zlomené srdce" mi silně připomíná červenou knihovnu. Takhle přece nikdo nemluví. Chápu zlomenou ruku, nohu, poloosu, ale ve spojení se srdcem mi ta zlomenina připadá hodně nepravděpodobná. Máte po maturitě, veselte se, radujte se, kamaraďte klidně s chlapci. Ať máte jednou v domově důchodců na co vzpomínat. *placni* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]