Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresa firmy na mestskem urade

Od: jsah odpovědí: 7 změna:
Je možné, ze nekdo podniká a na zivnostaku ma uvedenou jako svoji adresu, adresu obvodního uradu te dane mestske casti? Znamena to, ze nema vlastni bydliště?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@jsah - Znamena to, ze nema vlastni bydliště?

Znamená to, že nemá jiné místo trvalého pobytu.

jsah
hodnocení

Diky, takze je vlastne "bezdomovec", ktery podniká?

Ne - to, že má někdo "adresu na úřadě" ještě neznamená, že je bezdomovec.

jsah
hodnocení

Tomu nerozumim. Co to tedy znamena? Diky

Jsah-to znamená, že dotyčný má adresu TP na úřadu nic víc. Ale neznamená to, že bydlí pod prvním mostem v pravo na levém břehu.

smode2
Berger: zajímavé :) v tomto případě je ale můj zdroj stejný jako Váš..a nikdo neplatí..takže asi jak kde :)

Smode2, tak jinak - ti lidé normálně žijí, pracují a fungují, jen z jistých důvodů řeší trvalé bydliště takto. Nestojí o případné exekuce, tak platí, nejsou bezďáci. Je to ono? Ti, co neplatí, to mají na háku, bo jim není co vzít? Já čekal nějaký paragraf, podle kterého nemusí platit, ale moc jsem tomu nevěřil...:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]