Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu taky někdo kdo nenosí mikiny?

Od: laura90 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, tak jsem tak vyházela půl skříně..a zjistila jsem že tam mám úplně zbytečný mikiny...v létě k šatům..se to nehodí...a když je teplo tak na co mikinu.
A když je chladno..tak si vezmu kalhoty bílé triko a svetřík Nebo cardigan.
Kdybych bydlela ve městě tak bych ubec mikiny nemusela mýt.
Ale mám jich pár na vesnici ke kotly. :)
Nedávno jsem v nějaký diskuzy četla..že má někdo 16 a více mikin třeba i 20.
Teda mám ještě jednu na turistiku..jednou za rok na pochod.
Je tu tedy někdo kdo vlastní taky třeba jen dvě mikiny? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

K diskusi ke kotli stačí dvě. Kvůli barvám a typům oblečení ještě tak dvě navíc. Užijí se spíš v zimě.

hodnocení

2x
Máte zbytečné starosti.. Já třeba nemám žádné sukně ani punčochy.. Protože nejsem žena,tak to nepotřebuji..Ale košile třeba taky nenosím a svetry taky ne.. protože mám rád právě mikiny;)

hodnocení

1x

Já nemám žádnou a tudíž ani žádnou nenosím :-P *frajer*

kikee
hodnocení

1x
Dobrý den, já mám taky jen 2 a obě jsou lyžařský. Jinak mikiny nenosím, přijde mi, že jsou hrozně neforemný a rozšiřují postavu. Když nějakou nutně potřebuji, půjčím si od přítele.

hodnocení

0x

Nemám žádnou. Pro mě je mikina beztvará, neforemná a když má kapuci, tak mi to připadá, že mi něco sedí za krkem. :)

Pokud ji lidi nosí na sport, tak se to dá ještě akceptovat.Proti gustu žádný dišputát. :)

joudic*
hodnocení

0x

jen designove a mam jich jen par

hodnocení

0x

Ke kotli nechodím, přesto mám cca čtyři, na doma a na zahradu.

Ale slečna chodí ke kotly..ne ke kotli..ten tvrdej kotel bude asi něco jinýho než ten co se v něm topí;) Asi v tom mÝchá kotlykovej guláš,aby se nepocmrndala ;)
21.05.22 16:34

doutnak *smich*

smode2
hodnocení

0x
Asi 3. Hlavně nemám kvádro - to nosí jen podvodníci. Dívka má mikin nespočet - líbí se mi na ní. Na pytel má ještě času dost :)

lilly*
hodnocení

0x
Mikin mám plno. Nosím často. A miluji ty s kapucí. Je mi to pohodlné. Se trochu obávám, že ten kardigan je už tak trochu "out od fashion". Už teda pár let. Ale ať si každý nosí co chce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]