Dobrý den, tak jsem tak vyházela půl skříně..a zjistila jsem že tam mám úplně zbytečný mikiny...v létě k šatům..se to nehodí...a když je teplo tak na co mikinu. A když je chladno..tak si vezmu kalhoty bílé triko a svetřík Nebo cardigan. Kdybych bydlela ve městě tak bych ubec mikiny nemusela mýt. Ale mám jich pár na vesnici ke kotly. Nedávno jsem v nějaký diskuzy četla..že má někdo 16 a více mikin třeba i 20. Teda mám ještě jednu na turistiku..jednou za rok na pochod. Je tu tedy někdo kdo vlastní taky třeba jen dvě mikiny?
Máte zbytečné starosti.. Já třeba nemám žádné sukně ani punčochy.. Protože nejsem žena,tak to nepotřebuji..Ale košile třeba taky nenosím a svetry taky ne.. protože mám rád právě mikiny
Dobrý den, já mám taky jen 2 a obě jsou lyžařský. Jinak mikiny nenosím, přijde mi, že jsou hrozně neforemný a rozšiřují postavu. Když nějakou nutně potřebuji, půjčím si od přítele.
Ale slečna chodí ke kotly..ne ke kotli..ten tvrdej kotel bude asi něco jinýho než ten co se v něm topí Asi v tom mÝchá kotlykovej guláš,aby se nepocmrndala
Mikin mám plno. Nosím často. A miluji ty s kapucí. Je mi to pohodlné. Se trochu obávám, že ten kardigan je už tak trochu "out od fashion". Už teda pár let. Ale ať si každý nosí co chce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.