Dobrý den, mám přítele s kterým jsem stejně vysoká a jsem i objemnější. Mám břicho, prsa, zadek. Hrozně ráda nosím podpatky a když někam jdeme, tak si je prostě vezmu, i když jsem pak vyšší. Ale společnost to bere jako tabu. Otáčí se po nás. Už jsem se setkala i s komentářem “proč nosíš podpatky, když jsi potom vyšší. Myslíš, že mu je to pak příjemný mít vedle sebe kobylu..?” Přítelovi to ale nevadí. Dlouho jsem se s tím smiřovala, než jsem to přijala jako fakt. Ženy, vadilo by vám, kdyby byl váš partner vyšší? A názor mužů?
Není v dotazu chyba? Ženy, vadilo by vám, kdyby byl váš partnet vyšší? Myslím, že žádné by to nevadilo, ale opak mnohým ano. Znám přesto pár dvojic, kde je holka vyšší. Zdá se, že to neřešej. Jsou to ale typy sportovní. Spíš asi zarazí ta objemnost partnerky. U žížalky se to bere, že je jako manekýna - viz Palo Habera a ta jeho Daniela Peštová.
Myslím, že tím rozdílem trpí víc chlapi. Ty ta malá výška obecně trápí víc. Aspoň, co znám.
mozna spis koukaji na tu vosu na bonbone a vedle normalni typek (jestli je normalni) to vzdycky razi... jinak tohle resi trpaslici jako Nacher hlavne, neumim se vcitit, jsem stozar, ale vysoke modeliny nemam rad, ikdyz pekne me take pritahuji. Mam rad malinke normalni holky bez makeupu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.