Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nošení hodinek

Od: ed* odpovědí: 11 změna:
Čau, myslíte že by chlapi měli nosit hodinky? Je to podobného jako když ženy nosí šperky? Co myslíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Chlap by mel byt hlavne schopny se sam rozhodnout, co chce a co nechce nosit, nezavisle na nazoru kohokoliv jineho.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, klasické (i když digitální) hodinky jsem přestal nosit po nákupu prvního mobilu. Nyní v éře chytrých hodinek (které zatím nemám) asi nemá význam vracet se k “hloupé” klasice. Zdravím!
P.S. Chlap má nosit hlavně nůž .

Nůž za opaskem nosím, ale hodinky také. Zdá se mi praktičtější kouknout na hodinky, než tahat z kapsy mobil.

budiky
hodnocení

0x

Vyrábí se různé druhy hodinek - dámské, pánské, dětské ...

Myslíte si, že by chlapi měli chodit bez hodinek a stále se kolemjdoucích vyptávat kolik je hodin?

Možná by to byl vhodný/nevhodný způsob k navazování kontaktu.

Proč se ptát kolemjdoucích kolik je hodin, když koukne na mobil a ví hned kolik je?

Hodinky dnes mnoho lidí nenosí ale mobil maji i děti sotva umí číst!

ltz
hodnocení

0x
Mně to přijde praktictejsi nosit hodinky na ruce. Když se tedy chce zjistit čas, je to takto rychlejší a jednodussi, než hrabat někde mobil.

hodnocení

0x
Od útlého mládí nosím hodinky a když je náhodou nemám, jsem z toho špatnej. Takže i kdyby nešly, mám je na ruce.
Samozřejmě jsem kdysi podlehl módě digitálek, ale pokorně jsem se vrátil ke klasice.
Nelituji za hodinky dát nějakou korunu. Ale Rolexy mít nemusím.
infantilni*

Mám to stejně. Mám teda digitálky, ale vůbec nikdy je nesundávám (vodotěsné), povede se je sundat třeba jednou za rok, když jdu na masáž :D A když jsem je neměl dva dny, furt jsem se díval na ruku a pořád byl z toho nervozni ("ty vole jeden, vždyť je tam nemáš" :D). Člověk si zvykne se na ně často dívat. Jo a v létě jsem černoch a místo hodinek je sníh.

smode2
hodnocení

0x
Pokud nemají mobil tak samozřejmě. Jak se pak chcete někde venku orientovat v čase?
ben®
smode2 - v Praze má hodiny uvnitř každá tramvaj, autobus či vagon v metru (a venku jsou i kostelní).

jaros70*
hodnocení

0x
Samo že jo. Různými náramkovými hodinkami vyjadřuji názor. Skvělé jsou mechanické bez baterie. Boj lidí proti všemožnému sledování pohybu pomocí chytrých hodinek je v jejich rozhodnutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]