Dobrý den, klasické (i když digitální) hodinky jsem přestal nosit po nákupu prvního mobilu. Nyní v éře chytrých hodinek (které zatím nemám) asi nemá význam vracet se k “hloupé” klasice. Zdravím! P.S. Chlap má nosit hlavně nůž .
Od útlého mládí nosím hodinky a když je náhodou nemám, jsem z toho špatnej. Takže i kdyby nešly, mám je na ruce. Samozřejmě jsem kdysi podlehl módě digitálek, ale pokorně jsem se vrátil ke klasice. Nelituji za hodinky dát nějakou korunu. Ale Rolexy mít nemusím.
infantilni*
Mám to stejně. Mám teda digitálky, ale vůbec nikdy je nesundávám (vodotěsné), povede se je sundat třeba jednou za rok, když jdu na masáž :D A když jsem je neměl dva dny, furt jsem se díval na ruku a pořád byl z toho nervozni ("ty vole jeden, vždyť je tam nemáš" :D). Člověk si zvykne se na ně často dívat. Jo a v létě jsem černoch a místo hodinek je sníh.
Samo že jo. Různými náramkovými hodinkami vyjadřuji názor. Skvělé jsou mechanické bez baterie. Boj lidí proti všemožnému sledování pohybu pomocí chytrých hodinek je v jejich rozhodnutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.