Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, proč se teďka všem líbí černá barva a oblečení v černé barvě? Mě přijde černá smutná, mám barvy ráda, a ptám se proč se tak 75% lidí obléká.
Díky za odpovědi.
Díky za odpovědi.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lenulakr*
0x
Já myslím, že to je nejjednodušší, černá je elegantní, není moc odstínů,jestli nějaké jsou, ke všemu se hodí, není pravda, že až tak zeštíhluje, když se dobře zvolí barva, vzor a model, nemusí být nutně všechno černé, já v současné době nosím taky dost černou, ale kombinuji třeba s červenou, modrou,to mám nyní ráda.
jaros70*
0x
Má to svou výhodu. Nejsem na silnici vidět. Černá v létě musí mít svůj střih a styl. Nelze navléct sprosté černé triko za 160,-. Vše musí ladit s celkovou vizáží. Krátké kalhoty pod kolena, černé triko s drobným vzorem, dbáme na obuv. Může být šedá sportovní nebo černá a nebo bílá a jsou nutné krátké ponožky bez natahování nahoru. Takto se lze spolu s taškou, batohem cítit dobře. To je o letním čase. V zimě, podzimu nošení černého kominického oblečení včetně dlouhého kabátu v barvě noci vypadá divně. Už z pohledu řidičů všech vozidel vyvstává otázka proč to dělají? Má to svou výhodu. Není vidět.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]