Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč teď všichni nosí černé oblečení?

Od: befelemepesevez odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nevíte, proč se teďka všem líbí černá barva a oblečení v černé barvě? Mě přijde černá smutná, mám barvy ráda, a ptám se proč se tak 75% lidí obléká.
Díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A to prosím kde?

Koukám z okna a všude samá barvička.*slunce*

tomaso
hodnocení

1x
Protože se všichni mají dobre, tloustnou a černá zeštíhluje.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, protože je z mnoha důvodu jeho nošení praktické. Zdravím!

joudic*
hodnocení

0x
nosim cely zivot a bile kosile v lete.. partnerka v tom vetsinou udela trochu vitr, tak mam i ruzovou kosili a barevne trika

hodnocení

0x

Já myslím, že to je nejjednodušší, černá je elegantní, není moc odstínů,jestli nějaké jsou, ke všemu se hodí, není pravda, že až tak zeštíhluje, když se dobře zvolí barva, vzor a model, nemusí být nutně všechno černé, já v současné době nosím taky dost černou, ale kombinuji třeba s červenou, modrou,to mám nyní ráda.

jaros70*
hodnocení

0x
Má to svou výhodu. Nejsem na silnici vidět. Černá v létě musí mít svůj střih a styl. Nelze navléct sprosté černé triko za 160,-. Vše musí ladit s celkovou vizáží. Krátké kalhoty pod kolena, černé triko s drobným vzorem, dbáme na obuv. Může být šedá sportovní nebo černá a nebo bílá a jsou nutné krátké ponožky bez natahování nahoru. Takto se lze spolu s taškou, batohem cítit dobře. To je o letním čase. V zimě, podzimu nošení černého kominického oblečení včetně dlouhého kabátu v barvě noci vypadá divně. Už z pohledu řidičů všech vozidel vyvstává otázka proč to dělají? Má to svou výhodu. Není vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]