Nejste přihlášen/a.
2x
Jsem fyzicky handicapovaná (špatná hybnost levé ruky), pokud si někdy něco udělám s pravou, zdravou rukou, nebudu schopná se ani najíst. Jsem teda sama, ale absolutně bych neměla problém partnera požádat
A jestli cca víte, jak dlouho tu sádru budete mít, domluvte si předtím epilaci a budete nějakou dobu bez chlupů.
A spoustu žen žádá o holení partnera během těhotenství a jak ta žena, tak ten muž to zpravidla přežijí ![]()
0x
Nevadilo, pomůže to, tak co.
By mě zajímalo, jaká věková kategorie se ptá? Vždyť je to naprosto normální. Pořád lepší, než kdyby mě holila nějaká stará zdrav. sestra úplně cizí. Ale i to se dá přežít.![]()
Vzhledem k věku bych nečekal takový dotaz v dnešní době a vzhledem k povolání už vůbec ne. Nicméně problém je pouze psychický.
Neboj a požádej ho.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.