Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik hodin denně trávite na telefonu? Quick ask

Od: bubla® odpovědí: 13 změna:
Zdravím,zajímalo by mě kolik hodin⏱denně trávite na telefonu.
Jaký čas je podle vás už nezdraví?
Já se pohybují okolo tří hodin ale někdy i 5h,což je můj limit.Je mi 24 let a přijde mi to dost času.
Děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na telefonu nesedím ani neležím. Takže nula.

hodnocení

1x

Záleží jak dlouhý je hovor:)

16.05.22 19:58
hodnocení

0x

20 minut.

kl*
hodnocení

0x
Mě je 22 let a denní průměr mám 5h 31 min. ALE než se do mě pustíte, mám zkouškové období a ne vždy mám u sebe notebook, takže se z telefonu třeba učím. Nebo na noční, když nemám práci, tak koukám do telefonu. A taky TikTok, instagram, hry atd.. zase ze sebe nebudu dělat světici, že ho mám jen na učení. :D občas u něj trávim hodinu denně, občas 10 hodin denně, tak proto ten průměr.
Ale vím, že je to hodně.

anon65534
hodnocení

0x

Jen pokud zrovna nejsem u počítače, takže zas tak moc ne. Záleží den ode dne ale řekl bych že nemám šanci stihnout víc než 2 hodiny

hodnocení

0x

Počítám že to bude max. tak do hodiny. Vzhledem k tomu, že prakticky celý den strávím u počítače, tak telefon obvykle skutečně k telefonování, nebo když si potřebuji něco najít a jsem někde venku.

hodnocení

0x

Jednou - dvakrát týdně, někdy 10 min., jindy hodinu.

hodnocení

0x

Na telefonu strávím jen dobu nezybtně nutnou. Pár minut. Třeba objednat se k lékaři, zeptat se, zda v prodejně mají mnou požadované zboží...Jen asi 2x týdně večer poněkud déle telefonujeme s dcerou a to je pokaždé tak do 20 minut až půlhodiny vyřízeno.

Když Vás telefon nezdraví, vychovejte si ho, nebo si pořiďte jiný, který Vás každé ráno zdravit bude. Nemám ráda lidi, kteří do všeho pletou angličtinu, aby byli světoví / to Vaše Quick ask/, ale v mateřštině naflákají hrubky, jak Pepíček ze 2.A. Je to opravdu hanba. *bzum* Jaga.

hodnocení

0x

bublo - Vy jste se asi neptal na telefon, ale na kapesní počítač s omezenou schopností telefonovat, že?

tomaso
V čem je ta schopnost telefonovat omezena?

Počítače mají v naprosté většině horší parametry telefonní části, poznáte v špatně pokrytých údolích, musejí se často dobíjet, .. prostě telefonování rozhodně není prioritou konstruktéra.

A tazatel se zjevně neptal na telefonování, protože ani jeho nezajímá.

tomaso
A to že mají počítače jak říkáš oproti telefonům horší citlivost telefonní casti máš nějak ověřené měřením, nebo si to jenom myslíš?
Jak vlastně rozlišujes, co je ještě telefon a co už počítač?

liska5
hodnocení

0x

Mám tak tři hovory za týden a napíšu za ten týden asi 15 zpráv. Mám tlačítkovej, bez internetu. Když vidím, jak na tom mladí visí, tak jsem ráda, že jsem zůstala nezávislá /důchodkyně/. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]