Break-mám to stejně. a když už se dívám, tak na PC nebo TBL na apku Mazaná TV a reklamy pak přeskakuji .Primácké už z principu nemožnosti přeskočit úplně vynechávám!
Tak se také připojuji. Až do teď jsem nevěděla,že nějaká paní/ slečna Milfajtová existuje. A vůbec nijak mi tato neznalost neublížila
racio
Tak to se také omlouvám, že neznám tuto celebritu. Ujišťuji vás, že ani do budoucna se nic nezmění, jelikož nemám sebemenší důvod si někoho takového pamatovat.
Prima? Jako televizní stanice? To ještě existuje? Onu hrací bedýnku už nemám 16 let, nicméně i tak znám z netu spíše pana Pokáče, Kovyho či TlustéhoPolštáře. A to jsem jejich videa viděl dohromady za ty roky tak 10minut. Dnes je televize na konci existence. Frčí youtube a další internety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.