Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S covidem jsme ještě neskončili dle ministra zdravotnictví

Od: ema odpovědí: 28 změna:
Takto se aktuálně vyjadřuje ministr zdravotnictví.Byla tu delta,ale přes léto byli všichni zdraví a na podzim se pak divili.A teď to bude stejné.V lepším případě to bude omikron,v nejhorším nějaká nová mutace.To vše zase směřuje k podmiňování 4 dávky očkování proti covidu.Zneplatnit na červeno v Tečce 3 davku a dát podmínku platnosti 4 dávku a takto by se to mělo posouvat dále.Kdo nemá ještě ani jednu,tak ten počet dávek očkování nemůže už dohnat.Nebylo v plánu dokončené očkování zneplatňovat a vynucovat si další.To by znamenalo že očkováný 3 dávkou by měl covidpas neplatný a byl by povážován na stejné úrovni jako by nikdy žádné očkování neměl.Je to neférové vůči lidem,kteří uvěřili slibům politiků.Proč nejde očkovaní po ukoncené 2 dávky brát jako splněný úkol a boostery dobrovolné,které nebudou mít už žádný vliv na cestování a podmiňování vstupů?

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
Covid skončil přesně 24.2.22 v den, kdy začala 3. světová válka napadením Ukrajiny. Od té doby covid už nikoho nezajímá. Brněnský pomatenec s terčem na čele má asi pocit, že je mu věnováno málo času v médiích. Covid tu je a bude, sem tam si zmutuje, sem tam na něj někdo umře, tak jako občas někdo umře na chřipku. Už se ani netestuje, aktuálně máme covid ve školce a nic se neděje. Testy už jsou všechny hrazené, jen když pošle doktor, tak nejsou. Nemám ani 1. očkování a nehodlám ho mít, takže tu jejich 4., 5., 6. dávku nemám šanci stihnout. Stačí se jen z protiprávních vládních nařízení nepotento, v klidu vyčkat a ono je to přejde. Znáte snad někoho, kdo se dnes bojí covidu?

Třetí a Čtvrtá světová válka již dáno skončili. Toto je zatím jen lokální bojůvka či válka !

COVID skončil 24.2.2022 jedině tak ve vaší sociální bublině a nikdo nemůže za vaši neschopnost si informace dohledat.

liska5
hodnocení

2x

Jaký splněný úkol? Politici by do toho neměli mluvit. Tady jde o to, že množství protilátek nám v krvi stále klesá. A pokud tu ten koronáč bude, tak se u ohroženějších osob vyplatí přidat čtvrtou dávku.

nox®
hodnocení

2x
Nemám ani 1. dávku, nebudu mít ani čtvrtou. Je to jednoduché. Covid jsem si nedávno znovu prodělal tak, že jsem měl asi 4 dny slaboučkou rýmu (patřím mezi ty rizikové). Zdravotní pojištění si platím, takže kecy o hrazení hospitalizace, ať si dotyčný strčí za klobouk a žvásty o antivaxerech a páté koloně rovnou mezi půlky. Většina opatření a omezení neočkovaných byla oficiálně protiprávní, kdo to podporuje, podporuje v podstatě i porušování práva a za mě to musí být, s prominutím, idiot. Kdo se chce očkovat, ať se dobrovolně rozhodne, já vidím jediný smysl v případě cestování do zemí, kde tuto blbost ještě vyžadují. Tedy naprosto absurdní. A co se týče protilátek, přítelkyně má po prodělání nemoci před půl rokem podstatně více protilátek, jak její babička s třetí dávkou.
15.05.22 12:50

*palec2**palec2**palec2*

Proto byly špitály ARO a JIPky plné mentálních atletů se zdravým selským rozumem, kvůli kterým museli prakticky všechny obory pacientům, kteří si také platí zdravotní pojištění odkládat operace. Proč? Protože si nevidí na špičku vlastního nosu a něco jako kolektivní odpovědnost jim je u p*dele
nox®

Kolektivní odpovědnost si strčte za klobouk. Kde byla, když všichni chrmlali s rýmou nebo chřipkou ve školách, na pracovištích, v obchoďácích a nikoho to nezajímalo? Možná se operace vůbec odkládat nemusely, kdyby se lidi normálně léčili a nedostávali se do nemocnic až sami nemohli dýchat. Příklad otce mého kamaráda. Dle vás mentální atlet, jinak plně očkovaný. Měl se léčit doma paralenem, v nemocnici nepříjemní, co by tam dělal, když může sám dýchat. Nakonec se tam také dostal, v momentě, kdy už sám dýchat nemohl. Takže tohle jsou jen alibistické žvásty.

No jistě. Já tam byl, na JIPce, téměř přesně před rokem. JIPka byla plná, s covidem ani jeden.

liska5

Já se nechala naočkovat hlavně kvůli té kolektivní odpovědnosti. Jiná očkování, třeba to na chřipku, odmítám. Žádný covid jsem dosud neměla, ani jediný test jsem neabsolvovala..Jak covid ničil mé příbuzné, tak mne to minulo.

liska5

Berger, covidové JIPky byly zvlášť, často v sousedním špitále. Měly jiný režim. Bylo by absurdní, kdyby se pacienti míchali.

smode2
hodnocení

1x

No vidíte. A já s ním stejně skončil a nikdo, ani pan ministr, s tím nic neudělá :) Jděte se projít ven, je tam nádherně ;)

covid1984
hodnocení

0x

uvěřili slibům politiků bych považoval za samostatnou diagnozu. Ale pro mnohé je mediální sugesce příliš silná. Ať se jim děje cokoli, budou to následovat a obhajovat.

smode2
14.05.22 10:47
ema
hodnocení

Kam až mohou daleko politici něco nařídit a umožnit vstup po splnění jistých podmínek např.jen se 3 dávkou už nepustí člověka na pracoviště, zaměstnavatele navedou pod hrozbou pokuty ať mu zablokuje vstup do firmy,napíše áčko.Teď je 4 a za pár měsíců 5.6.Kdy se tohle skončí to podmiňování něčeho nepovinně povinného?
smode2

Skončí to ve chvíli kdy to lidé budou bojkotovat. V roce 2021 nařídili na jaře znovu nošení roušek venku. Jestli si pamatujete, i když to platilo, nedodržoval to už nikdo. Znovu se o to už nepokusili..aby taky jo*smich*

hodnocení

0x
Já se rozhoduji podle svého doktora. Tomu věřím. Určitě bych si nenechal na jakékoli poradně radit, jak naložit se svým zdravím. Zvlášť když se v poslední době ukazuje, že z antivaxerů se rekrutovala pátá kolona.
Když jsem umřel po třetí včeličce, tak klidně umřu znovu i po čtvrté. Ale já nemám školy a nejsem imunolog. Jestli se někdo rozhoduje podle svého selského rozumu, tak good luck. Ale měl by si náklady na hospitalizaci hradit sám a né z veřejných zdrojů.

Částečně souhlacím, konzultovat výhradně s odborníky. . Co se týče ůantivaxerské " propagandy - pokud vím, málokdo popírá účinnost očkování obecně. Osobně mám ve svém oklolí dost případů ze všech táborů - úmrtí na COVID po 3. očkování ,hospitalizaci zdravého člověka po 2. očkování, bezpříznakový průběh u neočkovaných ...

S tou samoplatbou bych byl opatrný, to by si pak hospitalizaci museli plati i očkovaní a navíc by se mohlo stát že budou zpětně muset zaplatit očkování když jim nefunguje

No vidíte já v okolí mám pár Vaxerů co marodili s covidem víc jak 14 dnů,jeden dokonce skončil ve špitále na plicní ventilaci. ale z nás neočkovaných NIKDO v nemocnici a navíc jsme nebýt testu ani nevěděli, že jsme "nemocní" a jen na karanténě týden! tak kde je ta pravda-lepší imunita bez všelička nebo imunita s 3.,4, 10. očkováním proti?

" podle svého doktora. Tomu věřím" - Hm. Paní doktorko, naskákaly mi vyrážky, svědí to jaxviňa. Ano, toho je teď plno, to je důsledek očkování. Jenže já nejsem očkovaný. Aha, tak je to po covidu. Jenže já covid neprodělal. No, tak je to svrab...*ee**smich2*. Šel jsem pryč, k jiné lékařce... Hrazení nákladů na hospitalizaci považuji za geniální myšlenku. Na covidu se to testne a potom se přihodí kuřáci, alkáči, feťáci, sportovci, řidiči, co zavinili nehodu, a ještě spoustu dalšího. Pojišťovny zbohatnou ještě více...*frajer*

Nevšiml jsem si, že by u nás byla epidemie kuřáků a feťáků. Každý máte jistě svoje zkušenosti s tím, jak vaší tetě říkal opravář komínů, že jeho známá má strýce, který dostal včeličku a přišel o obě nohy. A ona sama ani nevěděla že je nemocná. To tam u vás musí vypadat. Taky šoustáte s kde kým a je vám jedno, zda ten váš dotyčný má aids, protože on sám, kdyby mu to neřekl, ani neví, že ho má?

Zmizíku běžte už s tím covidem do někam . jestli Vás zajímá najděte se spřízněné duše na fejsu kde je tajkkových lidi dostatek !

Vy máte nějaké kompetence posílat někoho někam? To je vaše poradna? Já za vaše psychické problémy z nadměrné konzumace internetu nemůžu *smich*
výtka
Upozornění od sys hejkal 17. 05. 2022 07:27:10
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Poslal vás na pátou a šestou injekci ...

JJ covid fašista! 4.5..i6 dávku si jistě neodpustí a když ministr zdravotnictví nařídí i 10.!

Zmizikovi uz ani klistyr nepomuze a jeho lekar mu vse odkyve, protoze uz asi vytusil, s kym ma tu cest..
Obecne si myslim, ze lekar vam ho nedoporuci jen v pripade, kdy mate tesne po kovidu... Jestli vubec. Jeste by ho pak mohl nekdo narknout, ze nedoporucil a dotycny skoncil špatně.
výtka
Upozornění od sys hejkal 17. 05. 2022 07:33:35
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

hodnocení

0x

Není nad to, kohokoliv urazit za jeho názor. Ať je pro, či proti. Většina lidí má svoji pravdu a ostatním jen nadávají.

dopoledne napíšu:

Není nad to, kohokoliv urazit za jeho názorodpoledne je to samá urážka.

Chlapi, nechte toho a nehádejte se, jako děti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]