Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučenka ÚP

Od: norbert odpovědí: 2 změna:
Dobrý den všem. Měl bych na vás dotaz ohledně doporučenky z Úřadu práce. Před třemi týdny jsem dostal doporučenku na pozici konzultanta v o2. Ale problém je ten, že pracovní pozice byla během druhého dne obsazena a personalistka, která nabírá nové lidi se nachází úplně v jiném kraji, než jsem já a tudíž mi nemá jak vyplnit doporučenku pro Úřad práce. A proto jsem se chtěl zeptat, zda budu sankčně vyřazen z Úřadu kvůli nevyplněné doporučence. Personalistka kontaktovala i moji zprostředkovatelku zaměstnání, že pracovní pozice je opravdu obsazená. Děkuji všem za jakoukoliv odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lee*
hodnocení

0x
A s tou personalistikou jste mluvil? Doporučenku vám můžou klidně orazítkovat i na té prodejně.
Pokud je to ovšem tak, jak říkáte.

michalverner
hodnocení

0x
Nevím zda je to nyní jiné,ale 3 roky zpět chtěli vyplněnou doporučenku i přes to,že personální na ÚP volalo.Když jsem se na to ptal tak mi bylo řečeno, že záleží na konkrétní úřednici ÚP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]