Zdravím vás,kouřil jsem marihuanu aktivně každý den po dobu 6 let cca 2 gramy denně. Nyní jsem 7 dní neměl ani práska. Nyní bych chtěl začít řídit. Zajímá mě co ukáže policejní test na drogy v případě že mi dají líznout po 7 denní abstinenci. Děkuji
On tam je taky dlouhodobý problém.. Metabolidy thc se ukládají do tuků a když pak tělo nárazově přetížíš tak, že musí sáhnout na zásoby energie třeba při sportu nebo při úmyslném rychlém hubnutí tak se můžou znovu vyplavovat do krve a způsobit falešnou pozitivitu testů. Obdobně ošidné z hlediska testů je užívání CBD kdy je to sice legální ale i po něm některé testy můžou vyjít pozitivně. Takže pak řidič musí na krevní testy aby se vyhnul stíhání.
Na to nikdo přesně neodpoví, ale při pravidelném užívání může test klidně vyjít pozitivně i po sedmi dnech. Test se dá buď koupit, nebo zajít na služebnu PČR a zkusit požádat o testování přímo je, což je zdarma.
bluedream95
To myslíte vážně že je možné nechat se zdarma otestovat přímo u policie? To jsem nevěděl, teda pokud se nejedná o žert
Neříkám, že je PČR přímo poskytovatel služeb, ale když je požádáte s tím, že si nejste jistý a chcete/potřebujete řídit, tak většinou vyhoví. Ale samozřejmě bych tam pro jistotu nejel ani na kole.
Pred letem do Dubaje nekourim dele nez mesic, tam je dost vazny problem i s codeinem v krvi z tabletky proti kasli. Jinak kourim a ridim uz pres 20 let vcetne evropy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.