Nejste přihlášen/a.
Sestřenice se brzy vdává a pozvala nás s přítelem a s naším synem na svatbu. Když jsem to oznámila příteli, nebyl z toho vůbec nadšený (což se dalo čekat), protože nerad chodí na jakékoli společenské akce a nejraději je zavřený doma. Navrhuje mi, že bych šla na svatbu jenom já a že on by se synem zůstal doma, neboť svatba se koná daleko (4 hodiny cesty autem, což bych ale stejně odřídila já, neb přítel neřídí) a pro dvouletého syna podle něj taková cesta není a ze svatby stejně nic nebude mít.
Myslíte, že je blbé, abych na svatbu šla jenom já sama? A jakou oficiální "výmluvu" si mám nachystat, že nedorazil přítel se synem? Odříct to sestřenici s tím, že nedorazíme vůbec, opravdu nechci - přijde mi to neslušné, pokud k tomu nemám opravdu hodně dobrý důvod tam nejít.
Jeďte sama vlakem nebo autobusem. Tatínek si aspoň synka užije. Žádnou výmluvu nepotřebujete. Prostě s malým děckem je to složité. Nejen cesta. Celou svatbu ho musíte mít na očích, a starat se o něj. V době, kdy má jít spinkat, tak je na svatbě největší rachot. To byste odbíhali, střídali se u něj a uspávali ho..Druhý den se ráno naspává a to by zase malej ožil a v cizím prostředí by se nejspíš trápil,.a potažmo Vy.
Urcite sama, vzdyt vyuzi toho, ze se nebudes muset projednou starat o syna. A o pritele zrejme take, jak to tak vypada z Tveho popisu.
Vymluva netreba, proste sdel, ze dorazis sama.
Jinak nerozumim, k cemu Ti takovy pritel je dobry. Sedi doma, nikam se mu s Tebou nechce a ani se nepremuze, ani auto neridi...pokud teda nema v kalhotech anakondu a nebo alespon sest nul na uctu, tak neni ponekud zbytecny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.