Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj kamarád - názor

Od: lucka6 odpovědí: 5 změna:
Jeden můj kamarád, kterému je 22 let, přemýšlí nad plastickou operací nosu. Nevim, proč to chce udělat, protože má nos, dle mého názoru, normální. On si ale nechce dát říct, nevěří žádným rizikům operace a chce na operaci jít.
Strašně bych mu to chtěla vymluvit, ale nejde to. Co si myslíte? Mám ho pořád přesvědčovat? A je normální, že zrovna kluk tohle řeší? Kdyby jej měl nějak velký, tak bych to pochopila, ale on má normální nos.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
treba pomuze nazorne video, me to spolehlive odradilo ten majzlik a kladivo *vtip*, nos mam sice mirne nakrivo, ale chtel jsem resit jen normalni pruchodnost jedne flakajici se dirky

ltz
hodnocení

0x
Udělala jste dost, ale on to má v hlavě, tak ho asi nepřesvědčíte. Jedine až by se objednal na tu předběžnou konzultaci, tak by ho mohl odradit zkušený plastický chirurg, že u něj není co operovat a měnit a že změna by mu spíše uskodila.

liska5
hodnocení

0x

Ono to nemusí vždycky vyjít, tak jak on to chce. Jsou známy případy, že po operaci přišlo zklamámí, deprese. Ten člověk si na sebe nedokázal zvyknout. Navíc nos je velmi citlivý, přepážka enormě prokrvená a na jeho sliznicích jsou také body k jednotlivým orgánům..

msp
hodnocení

0x
Pokud mu to zvedne sebevědomí a bude se cítil lépe, tak proč ne. Každý se nemusí mít rád takový, jaký se narodil. Samozřejmě žádná operace organismu nepřidá, ale pokud to opravdu chce, tak nemá smysl mu něco vymlouvat.

hodnocení

0x
Absolonová by mohla vyprávět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]