Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechal mě milenec

Od: katka* odpovědí: 19 změna:
Dobrý den,
mám na vás dotaz,zda jste si prošli někdo něčím podobným a můžete poradit.
Před pár dny mne nechal milenec,i když nevim v jeho případě zda je toto označení správné.
oslovil mě před necelým rokem na seznamce.Byla jsem zlomená z rozchodu, ve kterém hrál hlavní roli sex z jeho strany a mě to přestalo vyhovovat.
Nabídl mi zpočátku vztah.když jsem kyvla na setkání už potom vztah nechtěl, ale mermomoci se chtěl i tak sejít a přemlouval mě, že budeme spolu travit i čas venku na výletech a chtěl občasný sex za to.No libil se mi, takže jsme se nakonec setkali a dali dohromady.Nechtěl mi toho moc o sobě říct, odkud je.ale časem jsem to vyzvěděla a i když málo z nedostatku času. tak někde jsme spolu na výlet zajeli a sex s nim byl úžasný a ja měla pocit, že bych si s nim rozuměla i jinak.Nebyl hloupý a měl přehled, když mluvil.
V předchozim vztahu jsem ztradala se skrblikem..
Bohužel ale měl pořád nějaké jine aktivity tam u nich ve vesnici. Grilovali a slavili.snad každý vikend a zálibu myslivectvi.
Párkrát jsem mu nadhodila, že bych si přála, aby mě vzal i k nim, aspoň na procházku do lesa..
To vždy zamluvil.Jednou se chtěl poradit jaký dárek koupit kamarádce, že jde na její oslavu.Nakonec mi napsal,že koupí tričko do lesa, ona prý chodi taky na lov s manželem. To mi přitom tvrdil předtim,
že je to akce jen pro chlapy.
Vůbec nevim proc mi to psal a se zalibou vyprávěl o všech jejich akcích...
Možná schválně. abych žárlila, nechala ho.nebo on měl důvod nechat mě.Nebo si mě timto držel od těla. kdyz mi da najevo, že tráví čas i s kamaradkami...Kamaradkami jen?
Nicméně jezdil za mnou popoměrně málo zhruba 1 - 2 krát do měsíce podle jeho času a to ještě při cestě z práce domů na sex a domů..Zkraje sliboval víckrát..
Tvrdil mi.že vztah nechce.že je teď tak spokojený a že ho nechce se žádnou. Svobodný ve 44 letech bezdětný, po rozchodu žije u rodičů v domě kde byl zvyklý..To mi řekl.
Ja se ale do něho zamilovala a řekla jsem mu to,ale stejně mu to bylo jedno,on to tak necítil.
Předevčírem se za mnou stavil, dovezl mi nákup,chvíli jsme povídali a potom že pojede, nebylo mu dobře.
Druhý den jsem se ho ptala jak mu je..on že měl průjem sotva přijel domů a cítil u mne už pnutí v žaludku..
Na to jsem mu napsala, že kdyby neměl něco s kamarádkou na oslavě, měl by pnutí i jinde.
No netušila jsem, co tim způsobům.
On na to, že mi přeje hodně štěstí v životě, at mi dopadne dobře operace na kterou mám jit a že uz toho ma dost těch narážek na kamarádky.. milenky.a ať si někoho najdu.on že si snad taky najde a půjdem si každý svou cestou..Nemám mu už psát.
Tak mě to sebralo, celou noc jsem probrečela.
Vim,že už to asi nemá význam. ale tohle jsem nečekala, měla jsem jinak pocit. že si rozumíme.
Mohli jsme se rozejit aspoň v dobrém, zůstat kamaradi, pro mě představa, že už ho nikdy neuvidím je momentálně nepřijatelná.
Já jsem pro něho tedy neznamenala vůbec nic ,což mě dostalo.
Ráda bych mu alespoň napsala, i když nemám a bude to zřejmě zbytečně. ale takto náhle bez vysvětlení konec? Taky co mu napsat?
Neměla jsem takhle reagovat žárlivě, vidim to ale jinak, protože na rozdíl od něho tam jsou city.Co poradite?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Celou noc jsem probrečela...pokud to bylo radostí, že je ten bambula pryč, je všechno v pořádku. Pokud se Vám po něm stýská, jste naivní. *bzum*

Ten člověk je velice samolibý, sobecký. Je mu 44 let a kde nic tu nic. A kdyby neměl potřebu sexu, o ženy by neměl vůbec žádný zájem. Stačí mu myslivci a různé oslavy. O vaření, praní atd se postará maminka. Takže Vás měl, uznejte, opravdu jen na to jedno.

Přiznejte si konečně, že jste pro něj vbyla jen matrací, žádná budoucnost /rodina, děti/ z toho nekoukala. Je dobře, že se projevil už po roce, mohla jste s ním také zbytečně promarnit daleko delší čas. Buďte ráda, že to tak dopadlo. Rozhlížejte se okolem sebe, ale ne zase hned hopla k dalšímu. Raději si dejte pauzu a pak opravdu rozvažujte, zda to bude dobrý vztah. A nenaletět. Jaga.

katka*
hodnocení

Já jsem do toho s tím šla, i když zkraje mi říkal, že však uvidíme co se stane, známe se krátce. Oni totiž takoví muži na seznamkách jsou a je jich bohužel dost. Chtějí si jen užívat, navázat se.
Ja už se nějak vázat nechci, po rozvodu a pár nevydařenych pokusech o vztah by mi stačil kamarád, ovšem který se bude i zajímat o mně a bude mě mit rád. Prakticky stejně jak ve vztahu,jen bez společného soužití. Ja jsem přišla po rozvodu o hodně a lidem už moc nevěřím a tak jistota je jistita svého zázemí. A děti mám už dospělé.
Myslíte si tedy, že jsem mu křivdila a nikoho jiného neměl?
Nemám mu tedy psát a omlouvat se?
Ono najit někoho kdo by vam vyhovoval ve vice směrech je nemožné. Na seznamkach jsou ve větším množství ženatí, uchylove, nebo hledaji jen povyraženi anebo nesympatičti jedinci.
ltz
To s tím pnutim jste asi přehnala, to ho asi dost naštvalo, možná toho bylo i více, tak to ukončil. Je i možné, že fakt ještě nějakou vedle vás mohl mit, kdyz to byl pan že seznamky. Vám toho ale moc nesliboval, jen volný vztah a o tom jste věděla. Byt vámi tak mu už nepíšu. On to ukončil a ten určitě nechce slyset vaše třeba breceni nebo nějaké omluvy, jeho to už nezajímá. Chce to čas a zapomenete na něj. Ale je jasné, člověku je to líto.

NEPSAT, NEOMLOUVAT SE. *nene* Zbytečně byste se ponižovala a on by byl na koni. Možná by Vás vzal na milost a zase si občas přijel hrknout, ale to by bylo tak všechno. Pro vzájemný rodinný vztah to opravdu není vhodný člověk.

Čím víc se s h... mažeš, tím víc smrdí. Nechte to být, nebylo by to stejně k ničemu dobrému. Jaga.

id
hodnocení

2x
Katko, co si to namlouváte? Od počátku vzah nechtěl, věděla jste to. Vyhovoval by vám kamarád a tím on byl. Ale vy nemáte právo na něm vyzvídat kde byl, co dělal, koho měl v posteli. Od kamaráda vím jen tolik, kolik mi sdělí. Slušně se s vámi rozloučil a vy se mu nevnucejte. Byla jste jen kamarádka s výhodami.
katka*
hodnocení

Ale pokud by krom mě měl ještě jinou ženu. to by snad vadilo každé, s tim jsem do toho nešla. Očekávala jsem.ze se bude i vic o mně zajímat a nebudu az poslední v řadě, když mu náhodou zbyde čas. Přála bych si vztah jak má být ideálně. kde bude i láska. akorat bez vzájemného soužití. Uz mam něco za sebou a tak jsem opatrná. deti dospělé.
id
Ach jo. Vzah = věrnost. Kamarád = volnost.
katka*
hodnocení

To se tak nedá určovat, i ve vztahu ma byt v určitých věcech právo svobodné volby, ale věrnost by měla být v obou případech. Záleží na čem se ti dva dohodnou.Věděla jsem.že je svobodný a chtěl sex výlety..že se mu nechce samotnému a o kamaradech samozřejmě pri prvním setkání nemluvil, když ptáčka lapají.
Dokonce na rande nemluvil už ani o tom,že chce jen sex.Jak v klasickém vztahu tak i v mileneckem může a memusi mít druhá strana ještě někoho.

hodnocení

2x
Jednoduché.. nechtěl vztah a nic co je s ním spojeného. Do své rodné vsi a mezi kamarády Vás nevodil, protože jednoduše jste pro něj nebyla důležitá ani jako kamarádka. Občasný sex s Vámi byl asi fajn,ale to neznamená že nemohl mít jiné kamarádky na sex. Vše záleží na tom,co si nastavíte. Když se jeden zamiluje a druhý to tak necítí, bývá problém. Nehledě na to že třeba ani mě samotné s nelíbí,jak vztah mezi vámi dvěma popisujete a jak jste se k němu chovala. Není Vaše věc s kým se kdy a kde kamarádí (to,s kým spí,by vás zajímat mohlo, z hlediska zdravotního), ale měla jste nevhodné poznámky, které zřejmě nebyly ojedinělé nebo výjimečné. Neplačte, netrapte se, nepište mu.
katka*
hodnocení

Nebylo to asi hezké co jsem mu řekla.ale bylo to myšlené ironicky.Pochopit to ale může asi jen člověk co má srdce a miluje taky.Zrovna tak můžu říct.že to nebyko hezké od něho takhle to razantně ukončit. Ptala jsem se vickrat asi,jestli někoho nemá a on že ne a děla si to sám..No ja se potřebovala ujišťovat v tom jak puberťacka..Tomu se říká láska a smířila bych se i s tím, že on to tak necítil, ale sex 1 měsíčně a pořád jen mluvil o tech oslavách..Dokonce mi jednou řekl, ze si vsak najdu az se přestěhují někoho a měla bych..To mě čeká příští rok a on už by za mnou musel jezdit od nich jedině a to by se mu nevyplatilo, ale když tu byl naposledy.tak tvrdil.že bude.Ano, byl jen milenec, ale neřekl mi předem, že me nebude brát k nim,ani že bude mit sex s jinými. To by myslim vadilo každé ženě.
Mívala jsem tohle nastavené jinak. Kamarádi na sex a na výlety.. žádné city jsme do toho nepletli. Neříkám že se mi jednou za čas nepodařilo se zbláznit.. podařilo. Ale hned jsem si to srovnala v hlavě a dal to bylo zase jen o sexu a výletech. Tedy pokud i z jeho strany nepřišel zájem. Každý jsme měl další milence a milenky, nemívali jsme jen sebe. Mám k tomuhle hodně otevřený vztah a nežárlím. Pokud není vyloženě důvod. Vždycky je problém, když to jeden cítí jinak než ten druhý... Rozumím, že je to teď těžké, ale vydržte to a nic nepodnikejte. Byla byste za hlupačku.
katka*
hodnocení

Jako dejme tomu, že by byl ženatý, to bych měla větší jistotu, že s jinou krom ženy nespí. Něco podobného jsem zažila ve 2 případech. Jeden se do mě zamikoval a chtěl od družky odejít. byla jsem mladá on mel o 18 let starší dom proti němu .Bohuzel to skončilo měl havárii zabil se.Mèla jsem ho take rada, ale vědela jsem že jsme kazdy jiný alkoholika jsem nechtěla a dalši ženáč mi lhal, že je ženatý, jen aby mě dostal do postele.Do toho jsem se už tolik nezblaznila, ta chemie nebyla tak silná.To co jsem zažila ted s nim, to bylo mozna jen jednou v životě s jednim přítelem, manžela v mládí nepočítám.
Ja bych rada normalni vztah jsem víc citové založená a taky aby měl na me chlap čas vic nez 1 do měsíce.
Dejme tomu žena. ale dalších x milenek?To jste se nebala že něco chytnete?
No tvrdil mi,že ma jen mě. ale taky možná právě proto, že kdyby mi řekl o jiné, tak by se mi to nelibilo a vubec by me nenalákal.Vzdyt zkraje chtěl vztah.Mel to uvedene na profilu. naraz si to rozmyslel..Opravdu tedy nevim.Ja take jednám narovibu a tak jsem se mu vyznala z citů a nakonec napsala co jsem mu napsala.Momentálně jsem ve fázi takové, pokud by mi rekl narovinu mám ještě někoho a chtěl by mě zpět, zak do tohi půjdu a dám si už pozor.No a vztah bude až se najde ten pravý..Ono totiz je to časově náročné ve vztahu . Chlap chce s Vami byt obden jist i spát s Vámi..Nakonec žarli .kontroluje kde a s kym..a ještě skrblik.kzery nic nepodniká a sex má zadarmo.To mam už take za sebou.Člověk když je zaměstnaný. mino to ma svoji rodinu, děti a jine povinnosti, tak mit vztah někdy neni jen tak.Ale být milovan a milovat chce asi skoro každý, v tom jsem stará škola. Dilema, každý to vidi jinak no.
joudic*
z vasich odpovedi je vic a vic jasne, ze pro vas to byl normalni vztah a bylo otazkou casu kdy to on ukonci, protoze on chtel kamaradku s vyhodami na setkavani... a vy jste si ho naopak chtela privlastnit, coz byl presne opak, tady na zadne ani ironicke poznamky, kde byl a s kym neni misto, to je primy vlak do stanice uz mi nepis. Vedela jste o jaky "vztah" jde, a chtela jste vic a ne nadarmo se rika, kdo chce vic.. Ja mel take obdobi, kdy jsem nikoho nechtel a zarici oci toho druheho je bohuzel signal vzdalit se a kamaradstvi s vyhodami ukoncit.
Nemocí jsem se nebála, většinou jsem ty holky těch mužů znala. Jeden mě bral na večeři abych je okoukla, seznámila se s nimi... Jinak já sama jsem si nelámala hlavu s kým se vyspím. Jakmile tam bylo ono "wow", tak prostě musel být můj. Takže to měli se mnou spíše složitější ti muži,než já s nima. To mládí... Posledních pár let jsem jaksi dospěla a uvědomila jsem si, jakou jsem měla kliku,že jsem nikdy nic nechytla *smich* U vás je to evidentní - chtěla jste vztah a on ne. Chemie je občas pěkně pitomá věc... A zajímavý je i Váš pohled na soužití s partnerem. Asi máte špatné zkušenosti. To mě mrzí. Já naštěstí nic takového nezažila. Vařím a peču ráda, prostě se o muže ráda starám po všech stránkách. A nikdo mě nikdy nevyužíval, naopak se muži vždy snažili,abych odpočívala a měla spoustu volného času, takže pomáhali s vařením,okolo domu.. přijdu z práce, káva na stole, napuštěná vana, někdy uvařená večeře.. je to krásné a na Vás také někde čeká milý hodný muž ;)
katka*
hodnocení

Ja prozatím rezignují na hledání..Ted mne čeká operace.mam zdravotní problémy. do toho příští rok se stěhují ze svého rodného města, už do jiného kraje a tak potom budu hledat tam.Nemusi to byt nutně chlap na vztah, stačí kamarád kamaradka, ale bez sexu.Pokud s někým spím, už to pro mě znamená víc, kdyz je tam chemie a cítila bych se využívána. No to jste možná prováděla v mládí podle toho jak to popisujete ne?Ted uz zřejmě máte rodinný život.Ja jsem uz přes 8 let rozvedená. deti odrostle a tohle jsem v mládí nezažila, ex manžel byl můj první. Každý to máme holt jinak.Ale i tak, je to strašné ješte ukazovat ty holky se kteryma spí? To jsem ještě neslyšela .Tak asi mladí tak žijí ve výjimečných případech. Ale každému i tomu kdo nic k sobě vzájemně necití tohle musi vadit.

Je mi třicet. Poznat jsem je chtěla já,abych je "schválila". A pokud bychom se bavili o době teď (nebo ještě před pár lety) , tak na začátku mého vztahu (letos deset let) mi můj muž sám řekl, že chce ty muže znát. Takže pozvání na večeři a kluci pak spolu chodí na bowling, na pivko..Neřekla bych že je to dobou, spíš přístupem k životu - a ten má každý jiný.

joudic*
hodnocení

1x
njn, tohle presne nechtel, a proto byl sam s nekym s vyhodami, a s kym nezavazne travil cas... jakmile se to preplo do klasickeho vztahoveho drama, holt vycouval.
katka*
hodnocení

Ano, to bych i chapala, ale trapila mne představa , že si tam někde můze užívat i s jinými a ja pro něho nic neznamenala, když mě nechtěl vzít k nim.Otázkou je z jakého důvodu? Možná to bylo prostě jen proto,že to se mnou nemyslel vážně. Ale i tak, přece co si myslí jini mu může byt jedno, tedy pokud tam nemá sám jinou.

katka*
hodnocení

Ja mám pořád v sobě nutkání mu napsat, jen se omluvit vysvětlit, nečekám že se ke mne vrátí, ale takovy rozchod jsem si nepředstavovala.To co jsem mu napsala byla malichernost a za tohle se přece nerozchazi.
Když jsem byla kdysi ve vztahu, tak přitel měl nevhodné poznámky každou chvíli, bral to jako srandu a kolikrát mě to také pomalu urazilo. Ale brát to vážně?
Nehledě na to, že tady to bylo na místě a vlastně mě se vůbec nevěnoval, přece vidět se 1 za měsíc je nic.I kdyz jde jen o milenecky vztah a rozhodně o dalších potencionálních jeho milenkach jsme se nebavili, že bych mu je měla tolerovat. Sla jsem do toho v domnění , že budem jen spolu.A možná i travit vic času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]