Nejste přihlášen/a.
mám na vás dotaz,zda jste si prošli někdo něčím podobným a můžete poradit.
Před pár dny mne nechal milenec,i když nevim v jeho případě zda je toto označení správné.
oslovil mě před necelým rokem na seznamce.Byla jsem zlomená z rozchodu, ve kterém hrál hlavní roli sex z jeho strany a mě to přestalo vyhovovat.
Nabídl mi zpočátku vztah.když jsem kyvla na setkání už potom vztah nechtěl, ale mermomoci se chtěl i tak sejít a přemlouval mě, že budeme spolu travit i čas venku na výletech a chtěl občasný sex za to.No libil se mi, takže jsme se nakonec setkali a dali dohromady.Nechtěl mi toho moc o sobě říct, odkud je.ale časem jsem to vyzvěděla a i když málo z nedostatku času. tak někde jsme spolu na výlet zajeli a sex s nim byl úžasný a ja měla pocit, že bych si s nim rozuměla i jinak.Nebyl hloupý a měl přehled, když mluvil.
V předchozim vztahu jsem ztradala se skrblikem..
Bohužel ale měl pořád nějaké jine aktivity tam u nich ve vesnici. Grilovali a slavili.snad každý vikend a zálibu myslivectvi.
Párkrát jsem mu nadhodila, že bych si přála, aby mě vzal i k nim, aspoň na procházku do lesa..
To vždy zamluvil.Jednou se chtěl poradit jaký dárek koupit kamarádce, že jde na její oslavu.Nakonec mi napsal,že koupí tričko do lesa, ona prý chodi taky na lov s manželem. To mi přitom tvrdil předtim,
že je to akce jen pro chlapy.
Vůbec nevim proc mi to psal a se zalibou vyprávěl o všech jejich akcích...
Možná schválně. abych žárlila, nechala ho.nebo on měl důvod nechat mě.Nebo si mě timto držel od těla. kdyz mi da najevo, že tráví čas i s kamaradkami...Kamaradkami jen?
Nicméně jezdil za mnou popoměrně málo zhruba 1 - 2 krát do měsíce podle jeho času a to ještě při cestě z práce domů na sex a domů..Zkraje sliboval víckrát..
Tvrdil mi.že vztah nechce.že je teď tak spokojený a že ho nechce se žádnou. Svobodný ve 44 letech bezdětný, po rozchodu žije u rodičů v domě kde byl zvyklý..To mi řekl.
Ja se ale do něho zamilovala a řekla jsem mu to,ale stejně mu to bylo jedno,on to tak necítil.
Předevčírem se za mnou stavil, dovezl mi nákup,chvíli jsme povídali a potom že pojede, nebylo mu dobře.
Druhý den jsem se ho ptala jak mu je..on že měl průjem sotva přijel domů a cítil u mne už pnutí v žaludku..
Na to jsem mu napsala, že kdyby neměl něco s kamarádkou na oslavě, měl by pnutí i jinde.
No netušila jsem, co tim způsobům.
On na to, že mi přeje hodně štěstí v životě, at mi dopadne dobře operace na kterou mám jit a že uz toho ma dost těch narážek na kamarádky.. milenky.a ať si někoho najdu.on že si snad taky najde a půjdem si každý svou cestou..Nemám mu už psát.
Tak mě to sebralo, celou noc jsem probrečela.
Vim,že už to asi nemá význam. ale tohle jsem nečekala, měla jsem jinak pocit. že si rozumíme.
Mohli jsme se rozejit aspoň v dobrém, zůstat kamaradi, pro mě představa, že už ho nikdy neuvidím je momentálně nepřijatelná.
Já jsem pro něho tedy neznamenala vůbec nic ,což mě dostalo.
Ráda bych mu alespoň napsala, i když nemám a bude to zřejmě zbytečně. ale takto náhle bez vysvětlení konec? Taky co mu napsat?
Neměla jsem takhle reagovat žárlivě, vidim to ale jinak, protože na rozdíl od něho tam jsou city.Co poradite?
3x
Celou noc jsem probrečela...pokud to bylo radostí, že je ten bambula pryč, je všechno v pořádku. Pokud se Vám po něm stýská, jste naivní. ![]()
Ten člověk je velice samolibý, sobecký. Je mu 44 let a kde nic tu nic. A kdyby neměl potřebu sexu, o ženy by neměl vůbec žádný zájem. Stačí mu myslivci a různé oslavy. O vaření, praní atd se postará maminka. Takže Vás měl, uznejte, opravdu jen na to jedno.
Přiznejte si konečně, že jste pro něj vbyla jen matrací, žádná budoucnost /rodina, děti/ z toho nekoukala. Je dobře, že se projevil už po roce, mohla jste s ním také zbytečně promarnit daleko delší čas. Buďte ráda, že to tak dopadlo. Rozhlížejte se okolem sebe, ale ne zase hned hopla k dalšímu. Raději si dejte pauzu a pak opravdu rozvažujte, zda to bude dobrý vztah. A nenaletět. Jaga.
Ja už se nějak vázat nechci, po rozvodu a pár nevydařenych pokusech o vztah by mi stačil kamarád, ovšem který se bude i zajímat o mně a bude mě mit rád. Prakticky stejně jak ve vztahu,jen bez společného soužití. Ja jsem přišla po rozvodu o hodně a lidem už moc nevěřím a tak jistota je jistita svého zázemí. A děti mám už dospělé.
Myslíte si tedy, že jsem mu křivdila a nikoho jiného neměl?
Nemám mu tedy psát a omlouvat se?
Ono najit někoho kdo by vam vyhovoval ve vice směrech je nemožné. Na seznamkach jsou ve větším množství ženatí, uchylove, nebo hledaji jen povyraženi anebo nesympatičti jedinci.
NEPSAT, NEOMLOUVAT SE.
Zbytečně byste se ponižovala a on by byl na koni. Možná by Vás vzal na milost a zase si občas přijel hrknout, ale to by bylo tak všechno. Pro vzájemný rodinný vztah to opravdu není vhodný člověk.
Čím víc se s h... mažeš, tím víc smrdí. Nechte to být, nebylo by to stejně k ničemu dobrému. Jaga.
2x
Dokonce na rande nemluvil už ani o tom,že chce jen sex.Jak v klasickém vztahu tak i v mileneckem může a memusi mít druhá strana ještě někoho.
2x
Ja bych rada normalni vztah jsem víc citové založená a taky aby měl na me chlap čas vic nez 1 do měsíce.
Dejme tomu žena. ale dalších x milenek?To jste se nebala že něco chytnete?
No tvrdil mi,že ma jen mě. ale taky možná právě proto, že kdyby mi řekl o jiné, tak by se mi to nelibilo a vubec by me nenalákal.Vzdyt zkraje chtěl vztah.Mel to uvedene na profilu. naraz si to rozmyslel..Opravdu tedy nevim.Ja take jednám narovibu a tak jsem se mu vyznala z citů a nakonec napsala co jsem mu napsala.Momentálně jsem ve fázi takové, pokud by mi rekl narovinu mám ještě někoho a chtěl by mě zpět, zak do tohi půjdu a dám si už pozor.No a vztah bude až se najde ten pravý..Ono totiz je to časově náročné ve vztahu . Chlap chce s Vami byt obden jist i spát s Vámi..Nakonec žarli .kontroluje kde a s kym..a ještě skrblik.kzery nic nepodniká a sex má zadarmo.To mam už take za sebou.Člověk když je zaměstnaný. mino to ma svoji rodinu, děti a jine povinnosti, tak mit vztah někdy neni jen tak.Ale být milovan a milovat chce asi skoro každý, v tom jsem stará škola. Dilema, každý to vidi jinak no.
1x
Když jsem byla kdysi ve vztahu, tak přitel měl nevhodné poznámky každou chvíli, bral to jako srandu a kolikrát mě to také pomalu urazilo. Ale brát to vážně?
Nehledě na to, že tady to bylo na místě a vlastně mě se vůbec nevěnoval, přece vidět se 1 za měsíc je nic.I kdyz jde jen o milenecky vztah a rozhodně o dalších potencionálních jeho milenkach jsme se nebavili, že bych mu je měla tolerovat. Sla jsem do toho v domnění , že budem jen spolu.A možná i travit vic času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.